oj, krzesełka też cudne..uwielbiam takie, też mam jedno, które czka sobie na odnowienie jużjakiś czas - kupiłam je na targu staroci w Bytomiu - raz w miesiącu jest, i jest baaardzo duży - uwielbiam tam jeździć żeby tak choć troszkę oko nacieszyć.
Zazdroszczę tych wojaży i wspaniałych zakupów.
Ciekawa ta galeria w Bierzwniku. Jak trochę kasy będzie na górkę to muszę się tam wybrać. Chociaż też tak myślę, że zdobywcze bardziej cieszy.
Pokaże kilka ślicznych przedmiotów, miejsc i pomysłów
Rzeżba, która najbardziej przypadła mi do gustu i coś w tym stylu widziałabym u siebie
Tutaj wspaniały uważam pomysł na ścianę w ogrodzie lub poprostu orginalne ogrodzenie zabetonowane pale - ułożone w równych odstepach.Gdyby były pomalowane jeszcze na jakiś ciekawy kolor można by je wpasować w wiele miejsc-obfociłam i może uda mi się u siebie cos pokombinować ...
To tak żeby nacieszyc oko..chyba że ktos podejmie próbe stworzenia czegos takiego u siebie
To w kolorze Weroniczki
Inspiracja na okucia
A to było takie słodkie...raczej pomieszczenie na narzędzia...nie mylić z wychodkiem !
Cudeńko !!!!!!!!
Papużki podczas wspólnego posiłku z gołebiami Mój synek nie mógł się nadziwić, że tam tak poprostu chodzą sobie papugi
Teraz kolorowo
Oleandry i inne pnącza zachwycają mnie za każdym razem gdy tam jestem
Jak ja bym chciała żeby na mojej ulicy taka roślinność zawitała......
ich rozmiar !!!
Jak dla mnie to poprostu ślicznotka