Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » SZCZĘŚCIE jest wyborem - ogród Diany

SZCZĘŚCIE jest wyborem - ogród Diany

beta 09:47, 18 cze 2012

odnośnie spiralki, to wczoraj szukałam "ochotnika"
Diana 09:49, 18 cze 2012

beta ja też bym się nie obraziła gdyby byli lekarzami
za spiralką katalpa, zgadza się
Diana 09:50, 18 cze 2012

znalazłaś tego ochotnika???
beta 09:53, 18 cze 2012

Diana napisał(a)
beta ja też bym się nie obraziła gdyby byli lekarzami
za spiralką katalpa, zgadza się

widziałam ją u mojego ogrodnika-cudna była, większa niż Twoja,ale jeszcze poza moim zasięgiem finansowym, ale nieszkodzi-klon Flamingo też jest niczego sobie
beta 09:53, 18 cze 2012

Diana napisał(a)
znalazłaś tego ochotnika???

prawie

rozmowy trwają
Diana 10:01, 18 cze 2012

beta w takim razie trzymam kciuki za spiralkę
moja katalpa jest poprostu wysoko szczepiona szczerze mówiąc to po zimie pół przemarzło ale widze że ona ładnie się regeneruje wypuszcza nowe pędy z tej przemarzniętej strony Obecnie nie jest ładną kulką ..........za jakiś czas równiutko ją przytnę i w następnym roku będzie jak nowa
katalpa może urosnąć wielka ta kula z roku na rok jest większa oczywiście można ją ciąć, ale uważaj gdzie sadzisz, weż to pod uwagę
beta 10:10, 18 cze 2012

Diana napisał(a)
beta w takim razie trzymam kciuki za spiralkę
moja katalpa jest poprostu wysoko szczepiona szczerze mówiąc to po zimie pół przemarzło ale widze że ona ładnie się regeneruje wypuszcza nowe pędy z tej przemarzniętej strony Obecnie nie jest ładną kulką ..........za jakiś czas równiutko ją przytnę i w następnym roku będzie jak nowa
katalpa może urosnąć wielka ta kula z roku na rok jest większa oczywiście można ją ciąć, ale uważaj gdzie sadzisz, weż to pod uwagę

na zdjęciu wygląda ok

dobrze że mówisz -będę pamiętać

jak nie zapomnę
Diana 10:47, 18 cze 2012

wygląda ok bo już troszkę zarasta, ale jeszcze daleko jej do ideału
ocia79 10:51, 18 cze 2012

Przesladuje mnie ta lawenda.Piękna.Dziś jade kupić do siebie choć miejsca jeszcze nie mam.

Super fotel, siedziałam na nim ostatnio w sklepie
Diana 13:23, 18 cze 2012

Asiu lawendę koniecznie, ale to koniecznie kup fotel mam drugi rok i troszkę skrzypi jak się na nim bujam ......hmmm chyba troszkę za szybko Gdyby na łączeniu u góry była jakaś guma czy coś innego napewno byłoby lepiej Ale wygodny jest To muszę przyznać
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies