Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » "Baśniowy" Ogród

"Baśniowy" Ogród

Gosiniak 16:46, 15 sty 2013

Basu pytałaś u mnie o nicienie, ja nie stosowałam, ale przeczytaj sobie tutaj
http://www.cieplucha.com.pl/?str=6&lang=pol&podstr=2
To tak na szybko znalazłam
Basia_1987 10:06, 16 sty 2013

Gosiniak napisał(a)
Za ławką mam Limki, od nich radziłaby ci zacząć, a później jak nabierzesz apetytu to i Magical sobie kupisz. Ja tak chwalę tę drugą bo bardzo mi się podoba, ale jeszcze mało sprawdzona jest, w zeszłym roku dopiero sadziłam. A Limki to wiadomo wiele osób ma włącznie z Danusią i wszyscy chwalą, więc nie ma co się zastanawiać

Wzdłóż tuj planuje posadzić kilka hortensji przystanę jednak przy Limkach są dostępne w mojej okolicy noi tańsze a ja teraz muszę muszę liczyć się z wydatkami
A oto moja Asterka wedle życzenia, ma oko chore chodzimy do weterynarza

Dzięki za linka zaraz poczytam przy kawce
Urszulla 10:18, 16 sty 2013

Aksamitka też podobno na nicienie, przeczytałam...nie mam żadnych doświadczeń.
Basia_1987 11:54, 16 sty 2013

Też nie próbowałam ,ale ekologicznymi sposobami walczyłam z kretem i nornicami pomogło jak umarłemu kadzidło
Zeta 11:57, 16 sty 2013

O z kretami to ciężka sprawa ....życzę powodzenia...uparte stworzenia ...ja znowu mam nornice niewiem co lepsze...
Basia_1987 12:07, 16 sty 2013

To i to beznadziejne ,walka z wiatrakami ,ale nie poddamy się technika idzie do przodu miejmy nadzieję ,że kiedyś w końcu wymyślą coś skutecznego
Gosiniak 12:55, 16 sty 2013

Koty polecam na nornice, sąsiadki to nawet teraz widziałam jak niesie, mój za leniwy, żeby w zimie za nornicą się uganiać, ale latem to zupełnie co innego, przynosi pod dom, co bym mu przyrządziła na obiad i nie narzekała, że nie mam co do garnka włożyć
Milka 13:02, 16 sty 2013

Zeta napisał(a)
O z kretami to ciężka sprawa ....życzę powodzenia...uparte stworzenia ...ja znowu mam nornice niewiem co lepsze...

miałam nornice i w sumie z jakiegos powodu już nie mam, cieszę się, ale co je wypłoszyło?
z kretami walczę nieustannie, jest coraz lepiej, rano 1 kopiec a nie 15!!!
Zeta 13:20, 16 sty 2013

Gosiniak napisał(a)
Koty polecam na nornice, sąsiadki to nawet teraz widziałam jak niesie, mój za leniwy, żeby w zimie za nornicą się uganiać, ale latem to zupełnie co innego, przynosi pod dom, co bym mu przyrządziła na obiad i nie narzekała, że nie mam co do garnka włożyć

Taaaaaaaak powiedz to moim dziewczynkom ...jak przygarnełam małego kociaka to siem do mnie trzy dni nie odzywały ....musiałam oddać ...życia bym nie miała...ale wczoraj o 23.... Usłyszałam jazgot nieziemski wybiegłam na dwór a moje łobuzy wyciągnęły dwie myszy z odpływu rynny ...no oczywiście szmakosy dostały prawie jak koty działają tylko głośniej i bardziej niszczycielsko hahahahah
Zeta 13:22, 16 sty 2013

irena_milek napisał(a)

miałam nornice i w sumie z jakiegos powodu już nie mam, cieszę się, ale co je wypłoszyło?
z kretami walczę nieustannie, jest coraz lepiej, rano 1 kopiec a nie 15!!!

no u mie piasek więc kretów nie mam ale nornice to już inna bajka...