Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Co z tym ogródeczkiem począć

Co z tym ogródeczkiem począć

ewa004 21:08, 11 wrz 2013

BarbaraM napisał(a)
Ewa,wg.mnie powinien być dalej motyw różanki a po drugie: najbardziej widzi mi się turzyca "Evergold"
Hakonechloa napewno nie.

Ładne rabatki.
I fajnie że dla porównania wstawiłaś.
Ja to nie mam czasu na to niestety.

Basiu u Marzenki podpatrzyłam w takim kwadracie posadzoną tylko lawendę ,wyglądało przecudnie
Mam chęć tak zrobić ,a potem posadzę róże

A porównania Basiu to robię sama dla siebie ,żeby sobie udowodnić że rośliny rosną i że jest coraz ładniej .
Człowiek się do widoku przyzwyczaja i wydaje się że tak jest już od dawna takie porównania dają mi kopa
ewa004 21:12, 11 wrz 2013

beta napisał(a)
Ewuś u Gosiaka przeczytałam o dyrektorze szkoły....normalnie szok!!!!!...mam nadzieję że to się szybko wyjaśni, w sensie że ten Pan nie powinien pracować....

Beaciu dzisiaj były aż dwie stacje telewizyjne ,ale dym się robi
Jak będziesz ogladała w TV reportaż z Tarnówki to własnie o naszej szkole
Smutne w tym wszystkim jest to że wszyscy są właściwie bezradni
ewa004 21:15, 11 wrz 2013

Agania napisał(a)
Dziękuję za zaproszenie, wpadam na piwko, bo lepiej będzie mi się później spało, jak tak kombinujecie
z tymi turzycami, to pomyślałam o rozplenicy Little Bunny, mnie zaciekawiła, bo jest chyba jedną z najmniejszych, i ze względu na soczystą zieleń, ją bym obstawiała, taka porpozycja do rozważenia Ewuś

To coś co tam posadzę musi być wyższe od żurawki
Jak nie będę mogła się zdecydować to na wiosnę coś kupię ,może jak już będzie ciurkadełko i wysypany żwirek to jakoś samo się nasunie co tam posadzić .

A jakie piwko sobie życzysz
ewa004 21:23, 11 wrz 2013

wiunia napisał(a)
Ewuniu -pięknie !!! Bardzo mi sie podoba, jest elegancko Pozdrawiam serdecznie!

Wiuniu i zaczynam się bać ,że robi się za bardzo elegancko
Mój domek jest taki trochę wsiowy ale podoba mi się to więc niech tak będzie

justi napisał(a)

Ja też mam ból serca gdy ścinam jedną, ale w tym roku miałam prawie zawał jak mama ścięła mi dwa wielkie pęki i zawiozła do wazonów na cmentarz. Taka byłam zła, że aż trochę głupio o kwiatki tak się denerwować. Teraz każda gałązka nitką przywiązana do płotu, żeby juz nikomu taki pomysł do głowy nie przyszedł.
A dynie też mam i nie wiem co z nimi. Poszukać trzeba przepisu na zupę krem z dyni i a w listopadzie zrobię wycięte lampiony.

Wiesz że ja kupuję kwiaty a nie zetnę z ogrodu
Kiedyś mija teściowa przyjechała zerwać sobie kwiatów na cmentarz ,do dzisiaj mi wypomina że jaj nie dałam

A dynie.....masz rację trza poszukać w necie przepisu ,jeszcze nigdy nic z dyni nie robiłam ,ale zawsze jest ten pierwszy raz
Mala_Mi 08:47, 12 wrz 2013

Wsiowy domek... wymaga trochę wsiowych rabatek.... mam nadzieję, że je też będziesz mieć Ja kocham moją wsiową rabatkę
Niestety jestem nie na bieżąco.. nie wyrabiam.. Tylko ostatnia stronka.. ale obiecuję poprawę
BarbaraM 09:07, 12 wrz 2013

Pozdrawiam Ewuś w nowym dzionku
beta 09:23, 12 wrz 2013

Ewa Ty mieszkasz w powiecie Złotowskim?...
ewa004 10:25, 12 wrz 2013

asc napisał(a)
Wsiowy domek... wymaga trochę wsiowych rabatek.... mam nadzieję, że je też będziesz mieć Ja kocham moją wsiową rabatkę
Niestety jestem nie na bieżąco.. nie wyrabiam.. Tylko ostatnia stronka.. ale obiecuję poprawę

Aniu mieszkam na wsi ,mam wsiowy domek więc rabaty wsiowe też by się przydały
Ale ja lubię takie poukładane rabaty,więc z tym wsiowym stylem to sama nie wiem........chyba sama sobie stworzę taki aligansi wsiowy styl a co !
Np lawenda w tym kwadraciku to będzie taki mój aligansi wsiowy styl

BarbaraM napisał(a)
Pozdrawiam Ewuś w nowym dzionku

Basiu zimny i deszczowy ten nowy dzionek ale fajny ,bo mam dziś wolne
ewa004 10:26, 12 wrz 2013

beta napisał(a)
Ewa Ty mieszkasz w powiecie Złotowskim?...

Tak Beaciu
Pytasz w zwiazku z tą szkolną aferą ?
Wczoraj były kolejne dwie stacje telewizyjne ,dzieciaki są w szoku
beta 10:32, 12 wrz 2013

pytam w związku z ustaleniem ile km Nas dzieli

wczoraj koleżanka była służbowo w Jastrowiu, to chyba nie daleko Ciebie?