No skąd ja to znam
Dziś wytyczyłam kawał trawnika do zabrania.... i roztoczyłam wizję wielkich przesadzeń..... naprawdę wielkich... zgodził sie.. powiedział, że ma to ręce i nogi .. i nawet palcem pokazał co mam jeszcze eksmitować, bo go drażni ... A co drań wymaga znów kilu innych wielkich przesadzeń... Na poniedziałek zamówiłam synusia.. spróbujemy się poszarpać... ja muszę jutro przy niedzieli przygotować teren do przenosin.. czyli wykopać wszytko co rośnie wkoło .... ufffff... dobrze, żę mam kilkaset doniczek.. dam radę. .
Bociuś Ty mi się tu nie zjeżaj .....płotki zdjęte ......nie drzyj się
Już kiedyś miałam to zrobić ale ..pies i te sprawy i tak jakoś były ,ale jak mówisz zdjąć to zdjęłam
Dziś miałam pracowity dzień ,rozebrałam skalniak ,posadziłam truskawki i borówki i ogólnie narobiłam się jak osił ,a emuś łaził za mną i gderał ...już cholera nie sadz tu bo się nie ruszę na tym podwórku
Ale za chwilę przyjechał koparką i wszystkie kamienie za skalniaka pomógł pozbierać i ziemie wywiózł
Co się nagadał to się nagadał ale pomógł
Normalnie zajęło by mi to pół dnia a on to zrobił w 15 minut
Teraz (pierwszy raz to zrobił ) podszedł do mnie jak pisze i mówi pokaż co tam piszesz i z kim i co mam mu pokazać jak Bociuś drze się wywal płotki
Skalniaka nie ma ,i chyba mnie to cieszy bo już widzę moją nową rabatę
Agatko Ty mi zazdrościsz Kobieto Ty z tymi swoimi cudami !!!!!
Mam ładniej ale jeszcze jestem nienasycona
Dużo pracy jeszcze jest do zrobienia , ale jestem szczęsliwa że mam was i z wami wszystko jest łatwiejsze
Komu bym się teraz wygadała ,że mnie krzyż boli i nie mogę się ruszyć Emuś by powiedział- nikt ci nie kazał i koniec tematu .
A wy ukochacie ,przytulicie
Marzenko to że to jego pomysł to już przerobiłam
W porównaniu do was nie mam u mnie nic nadzwyczajnego ,ale już w porównaniu do ogrodów w mojej wiosce uważam że mam w miarę ładnie nieskromnie powiem ...ciurkadełka nikt nie ma
Gabrysiu na leżaczku na razie nie leżę, bo leżaczka jeszcze nie ma ale na ławeczce po ciężkim dniu bardzo chętnie usiądę i słucham szumu ciurkadełka uwielbiam to miejsce