Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Postawić trawkę nad i...

Postawić trawkę nad i...

baraga1904 18:51, 04 lut 2013

...witajcie wieczorową porą...dzisiaj miałam ciekawy dzień...popołudniowa porą wybrałam sie do fryzjera z moim psem...najwyższa już była na nią pora...w trakcie strzyżenia psiny zrobiłam mały rekonesans w naszym centrum zaopatrzenia w bibeloty czyli u Rojka...towaru mnóstwo...wiosennie i bardzo świątecznie...ale też Walentynkowo oczywiście ...i mimo że nie przepadam za tym świętem zakupiłam kilka produktów na wianek...właśnie walentynkowy i rocznicowy...mój pierwszy samodzielny wianek w życiu...nie pytajcie co to za rogi....hihihi tak wyszło....
...na stole...

...i na drzwiach...ciemno już niestety....i wieje okrutny wiatr....

jutro zrobię ładniejsze w świetle dziennym...
...ale na wiosenne wiankowanie jestem już gotowa...mam cały zapas kleju..
baraga1904 19:10, 04 lut 2013

....mam pytanie...czy ktoś z Was słyszał o użyźnianiu ziemi kawą, a w zasadzie fusami z kawy? podobno są niesamowite efekty ale ja nie mam żadnej wiedzy na ten temat...
... lecę spalac kalorie...
baraga1904 19:10, 04 lut 2013

dubelek
gierczusia 19:14, 04 lut 2013

Aaa , znów Zbyszek nam tu namieszał z tymi hortkami ... Ale ja to uwielbiam .. I dalej nie wiem ,która wybrać .. Dobrze ,że to tylko jedna !... Wianek wyszedł Ci pięknie , nie widać po nim ,że ręka wiankowo dziewicza co to za gałęzie ?? Takie grubiutkie ??...
gierczusia 19:16, 04 lut 2013

Niestety nie wiem nic o fusach z kawy słyszałam o popiole z kominka ...
baraga1904 19:19, 04 lut 2013

gierczusia napisał(a)
Aaa , znów Zbyszek nam tu namieszał z tymi hortkami ... Ale ja to uwielbiam .. I dalej nie wiem ,która wybrać .. Dobrze ,że to tylko jedna !... Wianek wyszedł Ci pięknie , nie widać po nim ,że ręka wiankowo dziewicza co to za gałęzie ?? Takie grubiutkie ??...

..namieszał że ho..! tez nie wiem ...wszystkie fajne...ogólnie lubię horti bardzo...hehehe ...ręka przeszła test ale z kompozycją jeszcze kiepsko...muszę się wspomóc może jakimiś pomysłami np z Gap - a...
...nie mam pojecia z czego ten wianek...kupiłam gotowy ..za całe 8.70...na wiosnę skuszę się na wianek z mchu..już oglądałam...
...jak tam zabieg? w porządku?
Gosiniak 19:33, 04 lut 2013

Hortensje bobo mam w zeszłym roku kupiłam za 25 zł w centrum ogrodniczym, które dostaje je od:
http://www.duetsj.com.pl/
W ofercie sklepu internetowego ich nie widziałam, ale produkują napewno, jak wejdziesz sobie na zakładkę produkcja i dystrybucja jest bobo za ok. 19 zł- to cena hurtowa.
Gdybyś koło siebie nie dostała, warto tam zadzwonić, cena jest bardzo dobra. Ja miałam w zeszłym roku w futuregardens kupować za 54zł sztuka, w porę znalazłam na miejscu. Być może teraz w futuregardens będzie już w niższej cenie, w końcu to już nie taka nowość, ale niezłą przebitkę mają, co?
Gosiniak 19:34, 04 lut 2013

Wianeczek śliczny, a ja mam jeszcze zimowy- teraz już wiem dlaczego ta zima bez przerwy wraca, muszę coś z tym jutro zrobić
baraga1904 19:35, 04 lut 2013

Gosiniak napisał(a)
Hortensje bobo mam w zeszłym roku kupiłam za 25 zł w centrum ogrodniczym, które dostaje je od:
http://www.duetsj.com.pl/
W ofercie sklepu internetowego ich nie widziałam, ale produkują napewno, jak wejdziesz sobie na zakładkę produkcja i dystrybucja jest bobo za ok. 19 zł- to cena hurtowa.
Gdybyś koło siebie nie dostała, warto tam zadzwonić, cena jest bardzo dobra. Ja miałam w zeszłym roku w futuregardens kupować za 54zł sztuka, w porę znalazłam na miejscu. Być może teraz w futuregardens będzie już w niższej cenie, w końcu to już nie taka nowość, ale niezłą przebitkę mają, co?

...to rzeczywiście przegięcie..za jeden krzaczek można mieć dwa.. dzięki za namiary...
baraga1904 19:37, 04 lut 2013

Gosiniak napisał(a)
Wianeczek śliczny, a ja mam jeszcze zimowy- teraz już wiem dlaczego ta zima bez przerwy wraca, muszę coś z tym jutro zrobić

..koniecznie zamieniaj...ale ja nie chciałam zapeszać dlatego mam wianek waletynkowo-rocznicowy... rocznica moja i Żona... pełnoletni staż...
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies