Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Postawić trawkę nad i...

Postawić trawkę nad i...

Zeta 16:10, 03 lut 2013

Też mi się wydaje że tam jest werbena .....kompozycja super ja też w tym roku planuję ...biale kwiaty no może z dodatkiem.....niebieskości ...czy to petunia???? Ta biała czy surfinia???
baraga1904 16:39, 03 lut 2013

gierczusia napisał(a)
Czy ja tam w tej kompozycji prawidłowo dostrzegam werbenę patagońską ???

..petunia biała, bakopa. lawenda...taki skromny zestaw...
baraga1904 16:41, 03 lut 2013

Zeta napisał(a)
Też mi się wydaje że tam jest werbena .....kompozycja super ja też w tym roku planuję ...biale kwiaty no może z dodatkiem.....niebieskości ...czy to petunia???? Ta biała czy surfinia???

...też myślę Zetko nad zmianą kompozycji chociaz ta z zeszłego roku bodobała mi sie...może właśnie coś wystarczy dodac lub wymienic np. lawende i będzie ok? zobaczymy...
gierczusia 17:22, 03 lut 2013

Wymiękłam mnie się bardzo podoba... Lubię na biało i ewentualnie bladziutki róż ( moja koleżanka mówi na niego " majtkowy " ... Dzięki Aguś za zestaw . .. Pozwolisz ,że skopiuję ??

Sliczne , sliczne aaaaa
baraga1904 18:56, 03 lut 2013

gierczusia napisał(a)
Wymiękłam mnie się bardzo podoba... Lubię na biało i ewentualnie bladziutki róż ( moja koleżanka mówi na niego " majtkowy " ... Dzięki Aguś za zestaw . .. Pozwolisz ,że skopiuję ??

Sliczne , sliczne aaaaa

...hehehe..ja też mówię "majtkowy" cho najczęściej niebieski - w opisywaniu koloru mojego autka...
gierczusia 19:09, 03 lut 2013

W każdym razie , obojętnie jakiego koloru dotyczy ,słowo " majtkowy " robi mi od razu banana na ryjoku
Bea 08:45, 04 lut 2013

http://www.futuregardens.pl/hortensja-bukietowa-dart-s-little-dot-darlido-hydrangea-paniculata.html

Aga doczytałam u Gierczusi, że szukasz hortensji - można zamówić telefonicznie i odebrać w Siemianowicach

Pozdrawiam
baraga1904 08:50, 04 lut 2013

Bea napisał(a)
http://www.futuregardens.pl/hortensja-bukietowa-dart-s-little-dot-darlido-hydrangea-paniculata.html

Aga doczytałam u Gierczusi, że szukasz hortensji - można zamówić telefonicznie i odebrać w Siemianowicach

Pozdrawiam

...dzięki Beatko...szybka jak błyskawica jesteś... miałam własnie ten sklep namierzony...fajnie że można odebrac osobiście bo przy okazji mozna roślinę obejrzec...
Bea 08:52, 04 lut 2013

baraga1904 napisał(a)

Pozdrawiam

...dzięki Beatko...szybka jak błyskawica jesteś... miałam własnie ten sklep namierzony...fajnie że można odebrac osobiście bo przy okazji mozna roślinę obejrzec...

Najlepiej do nich zadzwonić bo na miejscu jest mała można powiedzieć ekspozycja, ale kupowałam u nich hortensje i były ładne. Mają duży wybór, a ceny to sama widziałaś jakie. Hortensje to oczko w głowie właścicielki.
baraga1904 08:54, 04 lut 2013

...mam ich w spisie roslin 21 szt...nerke muszę sprzedac , jak nic...
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies