Witam!
Zapytaj Ani Monte, kiedyś mi o tym opowiadała, zakwasza chyba ziemię, ale dla pewności uderz do niej.
Wianek śliczny, ale i rogate myśli masz z tymi rogami
Pozdrawiam
...przy okazji porannego spaceru szukałam wiosny....jest! jest! jest!...ale taka malutka że aparat miał problem ze złapaniem ostrości... ...no i wiadomo " jedna jaskółka.....
....na Śląsku dziś szaro. buro i ponuro.....
Aaa , znów Zbyszek nam tu namieszał z tymi hortkami ... Ale ja to uwielbiam .. I dalej nie wiem ,która wybrać .. Dobrze ,że to tylko jedna !... Wianek wyszedł Ci pięknie , nie widać po nim ,że ręka wiankowo dziewicza co to za gałęzie ?? Takie grubiutkie ??...
..namieszał że ho..! tez nie wiem ...wszystkie fajne...ogólnie lubię horti bardzo...hehehe ...ręka przeszła test ale z kompozycją jeszcze kiepsko...muszę się wspomóc może jakimiś pomysłami np z Gap - a...
...nie mam pojecia z czego ten wianek...kupiłam gotowy ..za całe 8.70...na wiosnę skuszę się na wianek z mchu..już oglądałam...
...jak tam zabieg? w porządku?
Dzięki za troskę , ryjoczek w całości nawet opuchlizny nie ma , tylko boli ... Nie mogę się dowiedzieć co to za grube gałęzie są w tych wiankach. A łażenie po lesie i szukanie właśnie tych gałęzi... Nieeee , no co to to nie aż tak zażarta nie jestem .. Natomiast w kwestii mchu.. Mech naprawdę można znależć w lesie , bez problemów ... Bea mi to kiedyś zareklamowała i naprawdę ,jak jest odmarzniete , to nie ma wielkiego kłopotu .. Mało tego , są różne odmiany tych mchów/ porostów... Są bardziej włochate i mniej ... Można sobie wybrać i potem przymocować nitką do gotowego podkładu .. Polecam
A co do cen w future ... Nooo , tanio to oni nie mają . Buziole miłego dnia