Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Postawić trawkę nad i...

Postawić trawkę nad i...

Bogdzia 17:45, 07 lut 2013

gierczusia napisał(a)

...dzięki Elu... współczuję bólu...ale minie i szybko zapomnisz... nie wiem co to za gałęzie ale te w moim wianku są bielone...na metce nie było nazwy gałęzi, niestety...no i one są raczej twarde bo w wianku u Zetki widać że są miękkie...

Nooo właśnie ...Zetkowe gałęzie miękkie ... A mnie się takowe grube podobają najbardziej ... Ozzz pisała ,że wikliniarze moczą gałęzie.. Może te teź były jakoś specjalnie preparowane... Szkoda ,że nazwy nie podali na wianku aaachhh

Świerze gałazki sa bardziej gietkie a jak są stare to wysychają i twardnieją, wiec jak zerwiecie same np z leszczyny czu brzozy czy wierzby będą giętkie a jak powiszą w wianku wszystkie stają sie sztywne.
Moniika 18:05, 07 lut 2013

Piekne faworki ! Aż ślinka leci ...
baraga1904 18:09, 07 lut 2013

....ustalony wykonawca nawierzchni granitowej..hura! nareszczie coś sie dzieje... termin wykonania maj jak ja dożyję do tego maja...a potem ten totalny sajgon wokół domu ...?
baraga1904 18:10, 07 lut 2013

Gosiniak napisał(a)
To ja za chruścika łapię
Aga wyborne!, a Ela do roboty, to spalisz trochę te dzisiejsze pączki i krówki i co tam jeszcze było

...częstowac , częstowac... my z Elą jedną nogą już na feriach..
baraga1904 18:11, 07 lut 2013

Bogdzia napisał(a)

...dzięki Elu... współczuję bólu...ale minie i szybko zapomnisz... nie wiem co to za gałęzie ale te w moim wianku są bielone...na metce nie było nazwy gałęzi, niestety...no i one są raczej twarde bo w wianku u Zetki widać że są miękkie...

Nooo właśnie ...Zetkowe gałęzie miękkie ... A mnie się takowe grube podobają najbardziej ... Ozzz pisała ,że wikliniarze moczą gałęzie.. Może te teź były jakoś specjalnie preparowane... Szkoda ,że nazwy nie podali na wianku aaachhh

Świerze gałazki sa bardziej gietkie a jak są stare to wysychają i twardnieją, wiec jak zerwiecie same np z leszczyny czu brzozy czy wierzby będą giętkie a jak powiszą w wianku wszystkie stają sie sztywne.

..o proszę ...na to nie wpadłam...suche są zawsze twarde...
bociek 18:11, 07 lut 2013

baraga1904 napisał(a)
....ustalony wykonawca nawierzchni granitowej..hura! nareszczie coś sie dzieje... termin wykonania maj jak ja dożyję do tego maja...a potem ten totalny sajgon wokół domu ...?

Dasz rade, bo kto da jak nie Ty?

Ja za faworka dziekuje, popatrze jak jecie
baraga1904 18:12, 07 lut 2013

Moniika napisał(a)
Piekne faworki ! Aż ślinka leci ...

...częstowac, nie żałowac...
baraga1904 18:14, 07 lut 2013

bociek napisał(a)

Dasz rade, bo kto da jak nie Ty?

Ja za faworka dziekuje, popatrze jak jecie

....dam...mam zagwozdke finansową....jutro nerkę wystawiam na jakiejs giełdzie...hihi
...no nie...wytrwała na diecie w taki dzień?... le foch...mnie się nie udało...
bociek 18:17, 07 lut 2013

Oj tam zaraz nerke, moze wlosy na poczatek

Niom, wytrwalam, az tesciowa focha strzelila i to z mega przytupem A Ty nie fochaj, ja po prostu nie moge smazonego dlatego sie nie zlamalam
malgoska 18:18, 07 lut 2013

to i ja się poczęstuję, jeśli mogę ?