Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Postawić trawkę nad i...

Postawić trawkę nad i...

anna_g 15:28, 14 kwi 2013

Aga - gratulacje za wykonaną pracę - niezła lista prac i nieźle udokumentowana - ja to bym jeszcze chciała zobaczyć te dwumetrowe thuje i ziemie w corsie bo moja wyobraźnia tego nie ogarnia - no chyba że masz kabriolet
Pozdrawiam serdecznie i niedzielnie i cieplutko
AgnieszkaW 16:08, 14 kwi 2013

Bardzo dużo pracy już wykonaliście. Żeby ogród był piękny, najpierw trzeba zrobić w nim bałagan, tak to już jest. Za to później oczu nie oderwiemy od Twojego pieknego ogrodu. Dobrze, że Żon się włączył w ogrodową rewolucję, bo nie będzie tak często pytał: a po co znów coś zmieniasz, kupujesz itd...Pozdrawiam, czekam na kolejne relacje z postępu prac.
gierczusia 19:52, 14 kwi 2013

Łooo Agusia .. Aleź mam u Ciebie nadrabiania .., o dywersyfikacji poczytałam , zdjęcia a prac pooglądałam.. Szczenka mi opadła ,że tyle roboty odwaliliście

Będę trzymała kciuki za przesadzone roślinki , ale na bank im nic nie będzie .. Buziam wieczornie
baraga1904 20:05, 14 kwi 2013

Ewelinka231281 napisał(a)
Kawał roboty wykonaliście, brawo!
Uważaj na kolano!
Pozdrawiam

...oj..gdyby nie to kolano...to bym dopiero poszalała i to nie teraz w 2013
..pozdrawiam...
baraga1904 20:07, 14 kwi 2013

Gabrysia_ napisał(a)
Aga...powolutku zrobicie wszystko i będziesz miała wymarzony ogród
Ja też kupiłam szmaragdy 2szt,do donic przed dom

...korciło mnie kilka rroslin do donic...ale na razie się wstrzymuję...mam tylko bratki...za duzo na raz nie dam rady...
..jak wysokie masz te szmaragdy do donic? takie wielgaśne czy raczej mniejsze?
baraga1904 20:09, 14 kwi 2013

Enya73 napisał(a)

Ha, ha, ha U mnie ogród zakończył się trawnikiem, więc się też nie przejmuj

...szkoda mi trawnika bo to ozdoba ogrodu...nawet jak nasadzę to i tak trawnik zeszpeci...ale przeżyję...
baraga1904 20:11, 14 kwi 2013

Marzena2007 napisał(a)

Aguś mój Żon też już się wkręcił i to chyba jest najfajniejsze jak się wspólnie takie rewolucje robi
Wyobrażam sobie ja się cieszyłaś widząc Źona z projektem

Ale uważaj bo za chwil będą kłótnie, bo będzie myślał, ze wie lepiej..... Wczoraj u mnie była burzliwa dyskusja czy sadzić krokusy w trawnik czy nie. Bo mu się łączka krokusowa spodobała i chce więcej tak jak na trawnikach wrocławskich. Po moim trupie!!!! A że Żon przecież cebulek sam nie będzie sadził to nie będzie krokusów w traniku ! Ale ile dyskusji było. Kto to widział!!!

...niestety są spięcia już z Żonem bo ciągle chce coś zmienic i żebym na ustepstwa jakieś poszła..a ja się uparłam na wszystko jak w projekcie ma by i basta...no i jest dyskusja...no i oczywiście On wie lepiej bo jego dziadek...jego ojciec...jego babcia itd itp... ale jest za rewolucją bardzo...
baraga1904 20:14, 14 kwi 2013

anna_g napisał(a)
Aga - gratulacje za wykonaną pracę - niezła lista prac i nieźle udokumentowana - ja to bym jeszcze chciała zobaczyć te dwumetrowe thuje i ziemie w corsie bo moja wyobraźnia tego nie ogarnia - no chyba że masz kabriolet
Pozdrawiam serdecznie i niedzielnie i cieplutko

...pakowała mi to kobieta ...ja razem z nią...myślę żę facet by tego nie zapakował.... ale chyba nie ja jedyna na Ogrodowisku jeżdżę z thujami na kierownicy???
baraga1904 20:17, 14 kwi 2013

AgnieszkaW napisał(a)
Bardzo dużo pracy już wykonaliście. Żeby ogród był piękny, najpierw trzeba zrobić w nim bałagan, tak to już jest. Za to później oczu nie oderwiemy od Twojego pieknego ogrodu. Dobrze, że Żon się włączył w ogrodową rewolucję, bo nie będzie tak często pytał: a po co znów coś zmieniasz, kupujesz itd...Pozdrawiam, czekam na kolejne relacje z postępu prac.

...bedę relacjonowąła na bieżąco...traktuję to jako formę pamiętnika z prac... ale nie będę dawała wielu zdjęc...bo na razie to tylko ziemia i łopaty...
baraga1904 20:19, 14 kwi 2013

gierczusia napisał(a)
Łooo Agusia .. Aleź mam u Ciebie nadrabiania .., o dywersyfikacji poczytałam , zdjęcia a prac pooglądałam.. Szczenka mi opadła ,że tyle roboty odwaliliście

Będę trzymała kciuki za przesadzone roślinki , ale na bank im nic nie będzie .. Buziam wieczornie

...trzymaj mocno i nie puszczaj...
...buziam...
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies