Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Postawić trawkę nad i...

Postawić trawkę nad i...

baraga1904 11:40, 17 lip 2012

Syla napisał(a)
Piesio mniamniuśny jak i to ciacho które pokazujesz dużo pracy jeszcze przed Wami ale mocno kibicuję .... Projekcik zawsze można skorygować znalazłaś się w dobrym miejscu , można wiele podpatrzeć i przenieś do swojego ogródecznka ..... Muszę się koniecznie rozejrzeć za tulipanowcem pozdrawiam

Dziękuję za doping, jest bardzo potrzebny Oczywiscie że wszystko da się poprawic, inspiracji na Ogrodowisku mnóstwo...min. od Sylwii właśnie..
...tulipanowce sa u Kapiasów i te zwykłe i fastigiata..
baraga1904 11:41, 17 lip 2012

Bogdzia napisał(a)
Zauroczyły mnie te podpory pod skrzynki. Śliczne.

Dziekuję Bogdziu
baraga1904 12:00, 17 lip 2012

Anito - rzeczywiście mamy podobne, albo nawet takie samo wykończenie domu też zauwazyłam jak czytałam Twój wątek, nawet M. zauważył!! Kwietniki robił mi Pan który wykonuje kute płoty i balustrady u nas w Rybniku. Na drzwiach wejściowych mam też kutą kratkę i kazałam mu zrobic ten sam wzór, mialam też wydrukowane zdjęcie z internetu jak sobie to wyobrażam...no i pobrał wymiary i zrobił...mam tez te kwietniki na piętrze w oknach...fajna sprawa...w każdej porze roku są okna inaczej przystrojone , nawet zimą...

Betysiu - dziekuję że ci sie podoba, córeczka szczęśliwa...powiedziała że wakacje od rodziców...też musza byc.. w przyszłym roku tez jedzie hihihi

Sylwio - - własnie przez te wiatry zrobiłam te kwietniki, u mnie takie wywietrzysko od łąki że wywraca wszystko na tarasie , wczoraj strzaskał mi wiatr jedną doniczkę...jeszcze trochę to zacznę je klejem mocowac, bo co rok mam jakieś straty...to fajnie że jesteśmy sąsiadkami

Aniu - dziękuję za odwiedzinki
Enya73 13:53, 17 lip 2012

Cytuję:

"Sylwio - - własnie przez te wiatry zrobiłam te kwietniki, u mnie takie wywietrzysko od łąki że wywraca wszystko na tarasie , wczoraj strzaskał mi wiatr jedną doniczkę...jeszcze trochę to zacznę je klejem mocowac, bo co rok mam jakieś straty..."

Agnieszka! Jak wysypiesz na dno donic grubszy żwirek, to raz że masz świetny drenaż, a dwa że donice wtedy są stabilniejsze No chyba że będzie nie daj Boże trąba powietrzna, czego nikomu nie życzę.

A podasz mi namiary na priv na tę firmę z Rybnika? Podjadę tam sobie przy okazji
baraga1904 21:04, 17 lip 2012

...strach się bac... cos takiego dziwnego zbliża sie bardzo szybko do mojego domu...
agata_chrosc... 21:07, 17 lip 2012

I co? Przeszło?
Enya73 21:20, 17 lip 2012

Aga, wielkie dzięki za namiary na kwietniki. Wrzuciłam u siebie kilka zdjęć na początek
baraga1904 22:09, 17 lip 2012

Enya73 napisał(a)
Aga, wielkie dzięki za namiary na kwietniki. Wrzuciłam u siebie kilka zdjęć na początek

...fajnie jak by wiecej domów w naszym kraju miało kwietniki, od razu bylo by weselej...nie ma za co...
baraga1904 22:10, 17 lip 2012

agata_chroscicka napisał(a)
I co? Przeszło?

...jedno przeszło , idzie drugie...jakis koszmar pogodowy...
agata_chrosc... 22:13, 17 lip 2012

No to uważaj na siebie