Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Postawić trawkę nad i...

Postawić trawkę nad i...

baraga1904 21:10, 23 lip 2012

...wspaniała pogoda, nareszcie...pora deszczowa zakończona..
...nic nie sadzę, zakupów ogrodowych również nie robię...ale ...
...urodziny syna 16 - mam za sobą !!! ale ten czas leci
...dzisiaj nawożenie i opryski na choroby grzybowe...
...w użyciu był również był Roundup...
...Limelight pięknie kwitną...
...i słodkie opalanie, jeszcze kilka dni i wyjazd...

ps.pozdrowienia dla odwiedzających.
betysia 21:15, 23 lip 2012

baraga1904 napisał(a)
...wspaniała pogoda, nareszcie...pora deszczowa zakończona..
...nic nie sadzę, zakupów ogrodowych również nie robię...ale ...
...urodziny syna 16 - mam za sobą !!! ale ten czas leci
...dzisiaj nawożenie i opryski na choroby grzybowe...
...w użyciu był również był Roundup...
...Limelight pięknie kwitną...
...i słodkie opalanie, jeszcze kilka dni i wyjazd...

ps.pozdrowienia dla odwiedzających.

....czytam, czytam, wszystko cudnie tylko te 16-te urodziny syna cos mnie zaszokowaly !????
oj jakims podstepem mi tu pachnie !!!!!
!!!!!
pozdrawiam....brata:!!!
baraga1904 21:16, 23 lip 2012

...niestety Betysiu...najprawdziwsza prawda....16 lat - sama jestem w szoku kiedy to minęło...niedawno latał w pampersie.. a teraz ...się goli!!!
Enya73 21:37, 23 lip 2012

Agnieszka, widzę, że u Ciebie impreza też się udała.No to mamy bliźnięta Ja też się cieszę, że mam tę imprezę już za sobą
W innych czasach, tzn. w PRL-u, to byśmy przy okazji 22 lipca po goździku dostały, paczkę rajstop i w najlepszych wypadku herbatę

baraga1904 21:41, 23 lip 2012

Enya73 napisał(a)
Agnieszka, widzę, że u Ciebie impreza też się udała.No to mamy bliźnięta Ja też się cieszę, że mam tę imprezę już za sobą
W innych czasach, tzn. w PRL-u, to byśmy przy okazji 22 lipca po goździku dostały, paczkę rajstop i w najlepszych wypadku herbatę

...hihihi!! impreza udana, oczywiście...ale jak by się nasze dzieci miały dobrze....hmmmmm! urodzeni w taki dzień...może by dorzucili jakiś wyrób czekoladopodobny hihihi!!!!
Enya73 21:43, 23 lip 2012

Wrzuciłam u mnie zdjęcia mojej latorośli
baraga1904 21:47, 23 lip 2012

Enya73 napisał(a)
Wrzuciłam u mnie zdjęcia mojej latorośli

...widziałam, masz wspaniałe dzieci...
Enya73 21:53, 23 lip 2012

No trochę nad nimi jeszcze trzeba popracować, ale nie jest źle
baraga1904 21:58, 23 lip 2012

Enya73 napisał(a)
No trochę nad nimi jeszcze trzeba popracować, ale nie jest źle

u mnie podobnie...mam córkę lat 11 i syna..zupełnie inne charaktery i temperamenty, ale dobre dzieci...nie mam z nimi problemów chociaż teraz boję się tej szkoły średniej...
Enya73 22:00, 23 lip 2012

Wyczytałam w Zielonym Galimatiasie, że dziewczyny planują jakieś spotkanie u Kapiasów pod koniec wakacji. Ja bym się chętnie dołączyła . A Ty? Byłaby okazja się poznać i pogadać.