...świetne miejsce do ogladnia....miłam szczęście spedzic tam cały prawie dzień ze świetnym przewodnikiem panem Jackiem...dużo opowiedział nam o tamatejszej przyrodzie...
...wróciałam w czwartek wieczoram...do dzisiaj nie odespałam a w domku po remoncie...( super), w ogrodzie kostka boska i jeszcze na tulipanowcu 4!!! kwiaty....ale ja już szykuję się do koloejnej podróży....tym razem baardzo daleko
...pozdrawiam Was wszystkich...przesyłam buziaki...
Ps. u Was tyle stron do nadrobienia że nie ma szans żebym to przeczytała...ale wieczorkiem wpadnę looknac co w Waszych ogrodach...
...co do pierwszego zgoda...ale te dwa tygodnie w Łebie to nie wakacje - praca 24 h...
...tulipanowiec rekompensuje wszystko... jakoś mi się udało, sama nie wiem dlaczego kwitnie....
...dzięki Aniu...
...nie mam czasu na foty ani na Ogrodowisko ...tysiąc spraw do załatwienia, już na kartce muszę pisac co zrobic zeby czegoś nie pominąc.. zresztą...ja nie mam jeszcze ogrodu, a jak wygląda granit każdy wie... zastój w pracach ogrodowych, dalej działam po powrocie...ale sypialnię mam ekstra...
..próbuję połapac się w śmieciach nie wiem ile potrwa zanim wszyscy domownicy się tego nauczą
..buziam...