...BioMass Sugar to środek na pędraki opuchlaki i nicienie...zwalcza wszystko i nawozi zarazem..ale jeszcze nie zastosowałam...ni ma deszczu... a gleba musi byc dobrze nasiąknieta....
Marzenko, odpisuję dopiero dzisiaj bo zmęczenie wczoraj mnie pokonało...ten środek dawno temu polecała Maja Popielarska...jakies dwa lata temu ale zapisałam nazwę... czy działa? pododbno tak jak Dursban ale ten jest ekologiczny...po Dursbanie w glebie wyginie wszystko co glebie, to pożyteczne też, to ciężka chemia...ja się skłaniam bardziej eko...mam bardzo małego psa który codziennie przebywa w ogrodzie i to też zadecydowało...
...planuję zrobic cały ogród dwa razy w tym roku tym Biomassem i jeszcze na wiosnę...dopiero wtedy będzie coś wiadomo....może już na forum ktoś tego używał? sama posłuchała bym opinii...na innych forach są pozytywne...
Aguś .. Widzę ,że odpoczywasz.... Walnęłam biomasa już dawno , zaraz jak o nim u Ciebie przeczytałam... Ale czy to działaprzekonamy się póżniej... Mam nadzieję ,że tak ... Choć czuję sie lekko jak Doń Kichot co walczył z wiatrakami .... Może jednak wpadniesz na tę kawe , póki jeszcze wakacje ??.. Zapraszam