Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Postawić trawkę nad i...

Postawić trawkę nad i...

baraga1904 22:51, 17 sie 2013

Marzena2007 napisał(a)
Aga czy Ty kupiłaś nicienie na larwy opuchlaka?

...BioMass Sugar to środek na pędraki opuchlaki i nicienie...zwalcza wszystko i nawozi zarazem..ale jeszcze nie zastosowałam...ni ma deszczu... a gleba musi byc dobrze nasiąknieta....
Enya73 22:53, 17 sie 2013

Z tym deszczem to jest jakaś masakra. W maju mieliśmy ulewy, a teraz ani kropli od kilku tygodni, przynajmniej u mnie. Też modlę się o deszcz

Pozdrawiam
Madzenka 23:33, 17 sie 2013

baraga1904 napisał(a)

...BioMass Sugar to środek na pędraki opuchlaki i nicienie...zwalcza wszystko i nawozi zarazem..ale jeszcze nie zastosowałam...ni ma deszczu... a gleba musi byc dobrze nasiąknieta....

Przecież juź mi pisałaś......mam sklerozę!
Madzenka 23:34, 17 sie 2013

Enya73 napisał(a)
Z tym deszczem to jest jakaś masakra. W maju mieliśmy ulewy, a teraz ani kropli od kilku tygodni, przynajmniej u mnie. Też modlę się o deszcz

Pozdrawiam

U mnie było aż za duźo... Dopiero wczoraj włączyłam linię kroplującą, ale jak spawdzałam przy przesadzaniu gelebę zupełnie niepotrzebnie...
Madzenka 23:36, 17 sie 2013

Aga a kto Ci polecil BioMass? To działa?
baraga1904 07:53, 18 sie 2013

Marzena2007 napisał(a)
Aga a kto Ci polecil BioMass? To działa?

Marzenko, odpisuję dopiero dzisiaj bo zmęczenie wczoraj mnie pokonało...ten środek dawno temu polecała Maja Popielarska...jakies dwa lata temu ale zapisałam nazwę... czy działa? pododbno tak jak Dursban ale ten jest ekologiczny...po Dursbanie w glebie wyginie wszystko co glebie, to pożyteczne też, to ciężka chemia...ja się skłaniam bardziej eko...mam bardzo małego psa który codziennie przebywa w ogrodzie i to też zadecydowało...
...planuję zrobic cały ogród dwa razy w tym roku tym Biomassem i jeszcze na wiosnę...dopiero wtedy będzie coś wiadomo....może już na forum ktoś tego używał? sama posłuchała bym opinii...na innych forach są pozytywne...
Madzenka 08:19, 18 sie 2013

baraga1904 napisał(a)

Marzenko, odpisuję dopiero dzisiaj bo zmęczenie wczoraj mnie pokonało...ten środek dawno temu polecała Maja Popielarska...jakies dwa lata temu ale zapisałam nazwę... czy działa? pododbno tak jak Dursban ale ten jest ekologiczny...po Dursbanie w glebie wyginie wszystko co glebie, to pożyteczne też, to ciężka chemia...ja się skłaniam bardziej eko...mam bardzo małego psa który codziennie przebywa w ogrodzie i to też zadecydowało...
...planuję zrobic cały ogród dwa razy w tym roku tym Biomassem i jeszcze na wiosnę...dopiero wtedy będzie coś wiadomo....może już na forum ktoś tego używał? sama posłuchała bym opinii...na innych forach są pozytywne...

Oglądałam filmy reklamowe Targeta i przekonuje mnie to do zakupienia środka. W porówaniu z nicieniami cena bardzo atrakcyjna.
gierczusia 12:28, 18 sie 2013

Aguś .. Widzę ,że odpoczywasz.... Walnęłam biomasa już dawno , zaraz jak o nim u Ciebie przeczytałam... Ale czy to działaprzekonamy się póżniej... Mam nadzieję ,że tak ... Choć czuję sie lekko jak Doń Kichot co walczył z wiatrakami .... Może jednak wpadniesz na tę kawe , póki jeszcze wakacje ??.. Zapraszam
Enya73 13:35, 18 sie 2013

Ja stosowałam ten preparat z Targeta i jak na razie wszystko ok z moimi żurawkami, więc wskazuje na to, że preparat skuteczny i niedrogi
Syla 13:52, 18 sie 2013

Marzena2007 napisał(a)

Oglądałam filmy reklamowe Targeta i przekonuje mnie to do zakupienia środka. W porówaniu z nicieniami cena bardzo atrakcyjna.

zapisałam sobie tę nazwę .....