Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Postawić trawkę nad i...

Postawić trawkę nad i...

Magda70 21:20, 22 sie 2013

Ty się o nasze zdrowie nie martw...dawaj foty
baraga1904 08:27, 23 sie 2013

Magda70 napisał(a)
Ty się o nasze zdrowie nie martw...dawaj foty

...nie mogę Madziu...jeszcze byście mnie o odszkodowania potem sądzili tak...tak...takie widoki jak u mnie mogą człowiekiem wstrząsnąc i zostawic silny uraz psychiczny...
Magda70 21:02, 25 sie 2013

Nie ściemniaj...i nie drażnij lwa!
Borbetka 21:21, 25 sie 2013

Cofnięłam się o 20 stron i doszłam do Disneylandu. Obrazki cudne i wakacji zazdraszczam pozytywnie, bo przymierzałam się, ale mię koszty zjadły. Podoba mi się kostka bardzo, taka szara, stylowa. Wszystko do niej pasuje. Projekt realizujesz, czy sama tworzysz swój świat?
Byłaś na Gardenii w Poznaniu? Grupa wrocławska aktywna u Ciebie jest , tom tak pomyślała.
Madzenka 22:30, 25 sie 2013

Borbetka napisał(a)
Cofnięłam się o 20 stron i doszłam do Disneylandu. Obrazki cudne i wakacji zazdraszczam pozytywnie, bo przymierzałam się, ale mię koszty zjadły. Podoba mi się kostka bardzo, taka szara, stylowa. Wszystko do niej pasuje. Projekt realizujesz, czy sama tworzysz swój świat?
Byłaś na Gardenii w Poznaniu? Grupa wrocławska aktywna u Ciebie jest , tom tak pomyślała.

Aga jest ze Śląska, czy Dlny czy Górny to jedna krew

Aga nie ściemniaj tylko dawaj foty!!!
Czy Ty kiedyś pokazywałaś jak u Ciebie trawnik zeżarły pędraki? Czy było tak strasznie jak u Boguslawa?
agata_chrosc... 21:19, 26 sie 2013

[img

te wrzosy są piękne. wyglądają jak żółte płomyki. pokaż jakies zdjęcia, jak słusznie się wszyscy domagają. Musiałam kilkanaście stron sie cofnąć żeby wreszcie jakiś obrazek zobaczyć!
pozdrowienia
baraga1904 22:03, 26 sie 2013

Magda70 napisał(a)
Nie ściemniaj...i nie drażnij lwa!

....jak będzie skończone to pokażę...coś tam się robi w tej mojej chaszczowni ale powolutku....
baraga1904 22:05, 26 sie 2013

Borbetka napisał(a)

...no niestety nie byłam na Gardenii...może kiedyś ....
...realizuję prokjekt zrobiny przez Gardenarium ale idzie trochę powoli....
...dzięki za kostkę....
pozdrawiam
baraga1904 22:08, 26 sie 2013

Marzena2007 napisał(a)

Aga jest ze Śląska, czy Dlny czy Górny to jedna krew

Aga nie ściemniaj tylko dawaj foty!!!
Czy Ty kiedyś pokazywałaś jak u Ciebie trawnik zeżarły pędraki? Czy było tak strasznie jak u Boguslawa?

...dzisiaj dopiero co skończyliśmy...już zbyt ciemno na foty...może jutro cos da radę...
...trawnik? nie pokazywałam....w zasadzie to niewiele go pozostało....u mnie bardzo strasznie
baraga1904 22:09, 26 sie 2013

agata_chroscicka napisał(a)

[img

te wrzosy są piękne. wyglądają jak żółte płomyki. pokaż jakies zdjęcia, jak słusznie się wszyscy domagają. Musiałam kilkanaście stron sie cofnąć żeby wreszcie jakiś obrazek zobaczyć!
pozdrowienia

...rzeczywiście kolorek fajny, zobaczymy jak zakwitną - podobno na wiśniowo...

Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies