Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Postawić trawkę nad i...

Postawić trawkę nad i...

baraga1904 17:54, 27 sie 2013

Enya73 napisał(a)
Aga zaproś jakiegoś kota do ogrodu A tak na serio, to widać już ogromne postępy. Perfekcyjnie wszystko zrobione. Jakość pierwsza klasa.

Na spotkaniu w ubiegłym roku we wrześniu podarowałam Ci szczepki hortensji pnącej. Czy coś z tego przetrwało czas metamorfozy? Jeśli masz jeszcze jakieś zapotrzebowanie na bluszcze i hortensje pnące, to mogę się jeszcze podzielić- nawet z dostawą do domu

Pozdrawiam serdecznie

...niestety kota nie wytrzymałby nerwowo mój super pies czyli York...
...Twoja hortensja niestety nie żyje czekała na swoje miejsce i chyba jej za cięzko było...no niestety...bluszcze z rabaty są moje..z poczatkiem lata odciełam kawałki ze słupa obok ( sama ten słup w bluszcza przystroiłam) i w wiadrze z ziemią ibardzo wilgotną ziemią czekały habzie na miejsce...do tego czasu zdązyły się ukorzenic... mam nadzieję że w nowym miejscu sie przyjmą...
...no trzeba się umówic, koniecznie...wrzesień?
Enya73 18:36, 27 sie 2013

Wrzesień już tuż tuż, więc myślę, że jakiś piąteczek Jak zwykle
Gabrysia_ 19:50, 27 sie 2013

Aga...widzę nowe nasadzenia,rabata powstaje,a kiedy planujecie lustra?
Wrzosy fajnie wyglądają
baraga1904 20:26, 27 sie 2013

Gabrysia_ napisał(a)
Aga...widzę nowe nasadzenia,rabata powstaje,a kiedy planujecie lustra?
Wrzosy fajnie wyglądają

...kupię jeszcze we wrześniu...potem tylko pogoda może przeszkodzic...
gierczusia 22:38, 27 sie 2013

Ooooo ... O wrzoskach czytam ... Też tak kombinuję ,jak by tu upchnąć ... Buziam Aguś
gierczusia 22:40, 27 sie 2013

Agaaaa ... Super ... Normalnie od linijki ... Achhhhh.. Ten murek z bluszczem ... Mallllina ... A ten Twój Psiur taki gRrrrożny ??....
gierczusia 22:42, 27 sie 2013

baraga1904 napisał(a)

...sprawy czysto techniczne Sylwio...ja się na tych systemach nie znam ale doświadczeni fachowcy którzy zakładają podlewanie od lat mają jakieś swoje spostrzeżenia...idealnośc wg mnie to chyba wydajnośc, awaryjnosc, żywotnośc, jakośc, skutecznośc, cena systemu...itd itp gdyby tak analizowac to pewnie nic nie było by idealne...

Ja mam huntera , jak coś ... I póki co działa .... Ale już o inksze rzeczy to mnie nie pytajta
gierczusia 22:44, 27 sie 2013

baraga1904 napisał(a)

..jak się wyrobię ze wszystkim to dam znac co z tą kawą...ok? bo robota cały czas się toczy, tak cichaczem....

Oki ... To ja czekam na info ... Serio ... Albo jak będziesz w Ikea , to się zamelduj... To już rzucik beretem
monitka 23:15, 27 sie 2013

Aga śliczne te nowe nasadzenia w przyszłym roku busz będziesz miała na rabatach, zobaczysz
baraga1904 08:20, 28 sie 2013

gierczusia napisał(a)
Agaaaa ... Super ... Normalnie od linijki ... Achhhhh.. Ten murek z bluszczem ... Mallllina ... A ten Twój Psiur taki gRrrrożny ??....

...to jest Eluś York czyli pies szczurołap...jak słyszy nornicę rzuca sie na rabatę i kopie deomolując korę i wrzosy...oczywiście żadnej nornicy nie łapie ale zniszczenia są i pies wygląda jak korowy lud...
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies