....przed wyjazdem pranie i prasowanie....i po przyjeździe pranie i prasowanie...taki urok wyjazdów...moich młodych już raz pakowałam i wypakowywałam - obydwoje byli na koloniach..
...nic sobie nie wmawiasz Aniu....energia aż kipi z Ciebie a to raczej nie oznaka starzenia tylko młodości... a dzieci cóż.... tylko rosną na naszą dumę...
Wszystko się zgadza Termin wrześniowy, coś koło 16. wstępnie. Ale może macie rację, że w czasie Kolorów września będzie tłok... Wrzucę informację u siebie w wątku. Zaraz to przedyskutujemy, a jak już będzie termin ustalony zrobimy nowy wątek w spotkaniach
Wyczytałam w Zielonym Galimatiasie, że dziewczyny planują jakieś spotkanie u Kapiasów pod koniec wakacji. Ja bym się chętnie dołączyła . A Ty? Byłaby okazja się poznać i pogadać.
...też się zastanawiam i namawiam siostrę na wyjazd.. tylko dziewczyny planowały chyba we wrześniu, albo się mylę...mają wtedy u Kapiasów drzwi otwarte lub jakąś inna imprezę jesienną...fajnie było by się spotkać, z południa Polski na Ogrodowisku jest mnóstwo ludzi, na mapie ogrodów szczególnie to widać...
Wszystko się zgadza Termin wrześniowy, coś koło 16. wstępnie. Ale może macie rację, że w czasie Kolorów września będzie tłok... Wrzucę informację u siebie w wątku. Zaraz to przedyskutujemy, a jak już będzie termin ustalony zrobimy nowy wątek w spotkaniach
... może jakiś inny termin byłby lepszy, tydzień wcześniej np?