Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Postawić trawkę nad i...

Postawić trawkę nad i...

Mala_Mi 19:48, 26 wrz 2013

To u was nalewka może leżeć cały rok?
Już widać wielkie postępy prac...
A tuje mogły złapać grzyba.. wbrew pozorom rośliny nie lubią być codziennie podlewane.. wolą raz a dobre na kilka dni.. ja nawet posadzonych wrzosów nie przelewam.... nie lubią tego....
Enya73 20:09, 26 wrz 2013

Ja też dzisiaj ze zdziwieniem znalazłam małą butelczynę. Sama nie wiem, kto z nas ją tam schował, ale się ucieszyłam, bo ma piękny złoty kolor i smak wyborny
makkasia 20:44, 26 wrz 2013

a ja nigdy nie robiłam nalewki, chyba zrobię cytrynówkę według przepisu Marzenki
Ogród się tworzy i na pewno zdążysz ze wszystkimi pracami, które zaplanowałaś na jesień - oby tylko zdrowie było życzę i pogody i zdrówka
baraga1904 20:47, 26 wrz 2013

asc napisał(a)
To u was nalewka może leżeć cały rok?
Już widać wielkie postępy prac...
A tuje mogły złapać grzyba.. wbrew pozorom rośliny nie lubią być codziennie podlewane.. wolą raz a dobre na kilka dni.. ja nawet posadzonych wrzosów nie przelewam.... nie lubią tego....

...nalewka się uchowała bo według przepisów i opinii np. Anity - właśnie na drugo rok od zrobienia jest najlepsza...w tym roku też zrobię pigwówkę ik zostawię coś na rok następny....
...co z tujami jest nie wiem...panikowac nie zamierzam - poczekam do wiosny i się zobaczy....
baraga1904 20:49, 26 wrz 2013

Enya73 napisał(a)
Ja też dzisiaj ze zdziwieniem znalazłam małą butelczynę. Sama nie wiem, kto z nas ją tam schował, ale się ucieszyłam, bo ma piękny złoty kolor i smak wyborny

...ja mojej jeszcze nie otworzyłam...poczekam...
baraga1904 20:51, 26 wrz 2013

makkasia napisał(a)
a ja nigdy nie robiłam nalewki, chyba zrobię cytrynówkę według przepisu Marzenki
Ogród się tworzy i na pewno zdążysz ze wszystkimi pracami, które zaplanowałaś na jesień - oby tylko zdrowie było życzę i pogody i zdrówka

...pigwówkę robiłam pierwszy raz rok temu....i bardzo nam smakuje, zresztą konfitura z pigwy też... cytrynówki nie robiłam....
...pozdrawiam....
Gabrysia_ 21:00, 26 wrz 2013

Aga...to czekam jutro na was
...teraz idę ciasto piec
Buziaki
baraga1904 21:16, 26 wrz 2013

Gabrysia_ napisał(a)
Aga...to czekam jutro na was
...teraz idę ciasto piec
Buziaki

...będziemy...nie zawracaj sobie głowy...
monitka 21:18, 26 wrz 2013

Aga ale fajnego cisa wyhodowałaś. Potencjał na stożek widzę duży Oj pięknieje ci ogród
Mam nadzieję że pogoda pozwoli wam dokończyć to co zaplanowaliście...

A wejściowa rabata cudna jak blusz się pusci po ścianie to już wogóle bedzie super.
baraga1904 21:24, 26 wrz 2013

monitka napisał(a)
Aga ale fajnego cisa wyhodowałaś. Potencjał na stożek widzę duży Oj pięknieje ci ogród
Mam nadzieję że pogoda pozwoli wam dokończyć to co zaplanowaliście...

A wejściowa rabata cudna jak blusz się pusci po ścianie to już wogóle bedzie super.

...daję mu trzy lata na zagęszczenie się i uformowanie...jak nie to bluszcz jest jeszcze malutki bo to tegoroczne sadzonki od mojego starego bluszcza..... na tej ścianie jeszcze lustra będą ale dopiero wiosną....
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies