Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Postawić trawkę nad i...

Postawić trawkę nad i...

baraga1904 20:35, 04 lis 2012

...nalewka z pigwy już sie robi...
...teraz tylko zostało czekac...
Enya73 20:58, 04 lis 2012

Pamiętaj, im dłużej, tym lepsza, 3 m-ce minimum. To egzamin na silną wolę
betysia 09:29, 09 lis 2012

Agus...slonko zostawiam i milion buziakow!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
odezwe sie na pv!!!!!!
sciskam i tuliskam weekendowo i duzoooo dobrej energii przesylam!!!!!!!!!!!!
baraga1904 20:22, 09 lis 2012

betysia napisał(a)
Agus...slonko zostawiam i milion buziakow!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
odezwe sie na pv!!!!!!
sciskam i tuliskam weekendowo i duzoooo dobrej energii przesylam!!!!!!!!!!!!

..witaj Betysiu...dzięki że do mnie wpadłaś... jak masz coś to pisz - bez krempacji
baraga1904 20:22, 09 lis 2012

...ostatni tydzień był jakis koszmarny...od poniedziałku wracam z pracy ok 18-19...szkolenia, konferencje, zebrania i konkursy a w domu...też praca nie ma czasu na oddech a co dopiero na forum...zaglądam dopiero dzisiaj i mam tyle stron do nadrobienia że chyba spasuję...za dużo...
...w sumie już jestem w pozycji horyzontalnej w swoim łózku, padam ze zmęczenia... ..a na stoliczku lektury, prasa i amaretto...planuję na jutro Tiramisu...
...w kilku wątkach widziałam recenzje książek na zimowe wieczory...hmmm ja właśnie czytam coś dziwnego....Piędziesiąt twarzy Greya... bardzo dla dorosłych....nie wiem czy skończę, a nawet gdyby, kolejnej części nie kupię...
...OGRODOWO - nudy, nic się nie dzieje...nawet na jakieś fotki nie mam czasu... koszmar w trampkach u mnie...
baraga1904 20:23, 09 lis 2012

Enya73 napisał(a)
Pamiętaj, im dłużej, tym lepsza, 3 m-ce minimum. To egzamin na silną wolę

....tego to akurat barrrdddzzzoo mi brakuje, niestety...
baraga1904 20:28, 09 lis 2012

...pozdrawiam wszystkich odwiedzających,wpadających i zaglądających... życze wspaniałego weekendu i miłego świętowania... mam nadzieję że pamiętacie o flagach...
kasik778 21:04, 10 lis 2012

baraga1904 napisał(a)
...ostatni tydzień był jakis koszmarny...od poniedziałku wracam z pracy ok 18-19...szkolenia, konferencje, zebrania i konkursy a w domu...też praca nie ma czasu na oddech a co dopiero na forum...zaglądam dopiero dzisiaj i mam tyle stron do nadrobienia że chyba spasuję...za dużo...
...w sumie już jestem w pozycji horyzontalnej w swoim łózku, padam ze zmęczenia... ..a na stoliczku lektury, prasa i amaretto...planuję na jutro Tiramisu...
...w kilku wątkach widziałam recenzje książek na zimowe wieczory...hmmm ja właśnie czytam coś dziwnego....Piędziesiąt twarzy Greya... bardzo dla dorosłych....nie wiem czy skończę, a nawet gdyby, kolejnej części nie kupię...
...OGRODOWO - nudy, nic się nie dzieje...nawet na jakieś fotki nie mam czasu... koszmar w trampkach u mnie...

Wiem coś o braku czasu, mnie też parę dni tu nie było, a myślałam, ze chociaż zimą coś tu nadrobię...

postów przeczytać u innych to też nie nadrobię
Bogdzia 21:09, 10 lis 2012

Agnieszko może następny tydzień będzie lepszy. Tego Ci zycze a tiramisu dobre na zmeczenie i smutki.
baraga1904 21:11, 10 lis 2012

Bogdzia napisał(a)
Agnieszko może następny tydzień będzie lepszy. Tego Ci zycze a tiramisu dobre na zmeczenie i smutki.

... dziękuję serdecznie... dzisiaj znowu miałam ciężki dzień...ale przezornie o 8.00 rano zrobiłam tiramisu i teraz mogę się delektować... ...Ogrodowisko i pyszności na talerzyku...mniam...nawet złamane kolano mniej boli
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies