Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Postawić trawkę nad i...

Postawić trawkę nad i...

baraga1904 18:53, 11 lis 2012

.... ponieważ na spacerze nie da sobie zrobić zdjęcia , pozuje w domu, na swojej różowe kanapie

baraga1904 18:55, 11 lis 2012

...teraz mniej przyjemnie...kolejna wizyta Państwa Dzik przed moim domem... przy furtce i za domem...nie ma szans żeby coś tam urosło... wszystko przeryte...

baraga1904 19:00, 11 lis 2012

... no i na koniec , ważna dla mnie sprawa....w końcu zamówiłam projekt ogrodu...jestem po rozmowie, i po części sfinansowania projektu... cieszę się ogromnie...mam wielkie nadzieję i wiem że tym razem się nie zawiodę... oczywiście projekt zgodziła się zrobić Danusia... hurra!!!
...wiem, że projekt to tylko początek - pierwszy krok...do realizacji bardzo daleko...ale jak dostanę gotowe dzieło od Danusi, nie spocznę aż doprowadzę sprawę do końca...trzymajcie kciuki
betysia 06:41, 13 lis 2012

baraga1904 napisał(a)
... no i na koniec , ważna dla mnie sprawa....w końcu zamówiłam projekt ogrodu...jestem po rozmowie, i po części sfinansowania projektu... cieszę się ogromnie...mam wielkie nadzieję i wiem że tym razem się nie zawiodę... oczywiście projekt zgodziła się zrobić Danusia... hurra!!!
...wiem, że projekt to tylko początek - pierwszy krok...do realizacji bardzo daleko...ale jak dostanę gotowe dzieło od Danusi, nie spocznę aż doprowadzę sprawę do końca...trzymajcie kciuki

Agus.....CUDNIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
oj bede trzymac kciuki ale jestem pewna,ze bedzie PIEKNIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
alez sie ciesze...noz jakby conajmniej Danusia u mnie miala projektowac!!!!!!
a dzikow nie zazdroszcze...lobuzy!!!!!!!!!!!!!!!
sciskam mocno i buziam slodko!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
sylllwia 07:51, 13 lis 2012

Projektu zazdroszcze, oczywiście pozytywnie, i kciuki będę trzymała za realizację, może nawet kiedyś zobaczę tą realizację na własne oczy pozdrawiam
baraga1904 14:28, 13 lis 2012

sylllwia napisał(a)
Projektu zazdroszcze, oczywiście pozytywnie, i kciuki będę trzymała za realizację, może nawet kiedyś zobaczę tą realizację na własne oczy pozdrawiam

....dziekuję serdecznie i za odwiedzinki i za kciuki oczywiście....mam też w sobie teraz dużo więcej optymizmu jak wiem że projekt robi specjalista.... jak widzę w swojej teczce te sterty moich cudacznych rysunków z projektami i różne wydruki z koncepcjami to mnie ściska .... teraz zaraz to wszystko wyrzucę....a sio głupie pomysły... chociaz wiem że to dopiero jeden malusieńki krok do sukcesu...ale dla mnie jest bardzo ważny.... czasu troche upłynie zanim ogród powstanie w całości bo będzie robiony etapami ( kasa niestety ) ale już będzie plan i lista i wszystko co potrzebne....mam nadzieję ze mi nie zabraknie zapału i zdowia...a potem zapraszam do mnie
baraga1904 14:30, 13 lis 2012

betysia napisał(a)

Agus.....CUDNIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
oj bede trzymac kciuki ale jestem pewna,ze bedzie PIEKNIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
alez sie ciesze...noz jakby conajmniej Danusia u mnie miala projektowac!!!!!!
a dzikow nie zazdroszcze...lobuzy!!!!!!!!!!!!!!!
sciskam mocno i buziam slodko!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

...nawet nie wiesz jak sie cieszę rany!!!! tego nie da sie opisac..... trzymajcie kciuki - będą potzrebne!!!!
Tess 14:34, 13 lis 2012

Gratuluję,że będziesz miała projekt, i to projekt Danusi
A dynie w wykonaniu dziciaków boskie!
baraga1904 14:39, 13 lis 2012

Tess napisał(a)
Gratuluję,że będziesz miała projekt, i to projekt Danusi
A dynie w wykonaniu dziciaków boskie!

...dziekuję za komplementy...dynie z roku na rok coraz fajniejsze i bardziej pomysłowe... ale to zasługa przede wszystkim rodziców...
Juzia 14:57, 13 lis 2012

Gratuluję i czekam na realizację