Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Postawić trawkę nad i...

Postawić trawkę nad i...

noemi 22:25, 29 gru 2012

baraga1904 napisał(a)

Też jestem za technorattanem - wytrzyma lata i to są na prawdę ładne meble - i bardzo wygodne

...zastanawiam się jeszcze nad poduszkami i siedziskiem...nic się z nimi nie dzieje ? nawet jak zamokną od deszczu?

nic się nie dzieje, jak zmokną to bardzo szybko wysychają ... ja swoje chowałam , bo nie wiem czemu, ale ptaki sobie upatrzyły i mi brudziły bardzo brzydko ... ale wiem, że Marzenka też pisała, że raz zapominała schować , zmokły i w moment wyschły ... i one nie są takie tragiczne ... mi się podobają, są nowoczesne Marzenka ma białe , ślicznie to wygląda

pochwalę się moimi ... daj znać, jak obejrzysz , to usunę zdjęcie

baraga1904 22:28, 29 gru 2012

noemi napisał(a)

Też jestem za technorattanem - wytrzyma lata i to są na prawdę ładne meble - i bardzo wygodne

...zastanawiam się jeszcze nad poduszkami i siedziskiem...nic się z nimi nie dzieje ? nawet jak zamokną od deszczu?

nic się nie dzieje, jak zmokną to bardzo szybko wysychają ... ja swoje chowałam , bo nie wiem czemu, ale ptaki sobie upatrzyły i mi brudziły bardzo brzydko ... ale wiem, że Marzenka też pisała, że raz zapominała schować , zmokły i w moment wyschły ... i one nie są takie tragiczne ... mi się podobają, są nowoczesne Marzenka ma białe , ślicznie to wygląda

pochwalę się moimi ... daj znać, jak obejrzysz , to usunę zdjęcie

...piękny jest Twój...i kolor super... siedzisko masz szare a oparcie białe? czy to tylko cień?
Bea 22:29, 29 gru 2012

Neomi - ładne są te cieniowania trochę mi się kojarzą z wikliną
baraga1904 22:41, 29 gru 2012

Bea napisał(a)
Neomi - ładne są te cieniowania trochę mi się kojarzą z wikliną

...mnie również....ładna faktura tych mebelków...
Lukas 22:50, 29 gru 2012

Witaj, również masz ogród ogrodowiskowy. Piekne kule bukszpanowe pozdrawiam
noemi 22:51, 29 gru 2012

Agnieszko , te szare dokupiłam w Ikei , żeby mieć na zmianę , a w komplecie były tylko te jasne.
Beatko - dziękuję dlatego je polecam, teraz stoją na zewnątrz i się nie martwię , że coś się im stanie, mój brat ma czarne, bał się , że na słońcu zmienią kolor , a nic im się nie dzieje. Są bardzo praktyczne.
Zeta 22:53, 29 gru 2012

Ja też popieram technorattan u mnie cała zimę stoją na tarasie i nic im się nie dzieje.
Enya73 09:33, 30 gru 2012

Agnieszko, jeśli chodzi o meble z technorattanu to ja Ci polecam markę Miloo. Naprawdę wysoka jakość, nie to co w marketach typu Obi.
Meble w sezonie dostępne są u nas w Almi Decor w Silesii oraz w Bytomiu jest sklep internetowy HG DECO:

http://www.hgdeco.eu/

Teraz ich nie widzę na ich stronie, ale wiem, że latem mają w ofercie. Poza tym mają moje ulubione meble i dodatki z Riviera Maison.

Meble z Milloo są też dostępne w dużej ilości w salonach House & More w Warszawie.

Ja mam ten sam problem, bo też przymierzam się na wiosnę do kupna mebli do ogrodu. Szukam okrągłego technorattanu w szaro-beżowych odcieniach, takich, żeby jak najbardziej przypominały wyglądem prawdziwy rattan. Te płaskie są beznadziejne.

Mnie się jeszcze podobają meble metalowe z FERMOB . Mam taki okrągły tarasik w rogu ogrodu. Mój mąż sobie wymyślił , że postawimy tam metalowy okrągły stoliczek, dwa krzesła i tam będziemy delektować się winem patrząc na ogród , tak jak w filmie "Dobry rok"

Pozdrawiam serdecznie
baraga1904 10:10, 30 gru 2012

Lukas napisał(a)
Witaj, również masz ogród ogrodowiskowy. Piekne kule bukszpanowe pozdrawiam

...dziekuję...tylko ja będę miała dopiero ogród....
baraga1904 10:12, 30 gru 2012

noemi napisał(a)
Agnieszko , te szare dokupiłam w Ikei , żeby mieć na zmianę , a w komplecie były tylko te jasne.
Beatko - dziękuję dlatego je polecam, teraz stoją na zewnątrz i się nie martwię , że coś się im stanie, mój brat ma czarne, bał się , że na słońcu zmienią kolor , a nic im się nie dzieje. Są bardzo praktyczne.

...Noemi, Twoje porady i spostrzeżenia są mi bardzo pomocne... Podglądam również co u Ciebie w ogrodzie się dzieje...
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies