Witam Wszystkich
Czytam Wasze forum juz dłuższy czas i powiem ze robie to z ogromną ciekawoscia -

- ale jak zwykle na takich forach jest maaasa wiadomosci ktore trudno zweryfikowac.Zapewne powtorze sie jak wiele osob ktore tu zaglada ale wybaczcie ... niedoswiadczonemu

.. dodalem kilka fotek mojego nowego dzieła (włacznie z datami)i zastanawiam sie co dalej...ten trawnik ma 3 tygodnie i wyglada jak wyglada--- jedni mowia ze musialem zdrowo dowalic ze tak ostro rosnie.. sasiad przechodzi kolomnie codziennie myslal ze kupilem gotowy trawnik i go wylozylem bo wystrzelil z dnia na dzien -- coz SIAŁEM sam i szczerze oprocz WODY nie dostał nic..

. niemam pojecia jaki powinien byc w tym czasie wiec wkleiłem Wam kilka zdjec jak wyglada... podpowiedzcie mi bo szukajac pomocy czy dac mu troche nawozu i czego -- naczytalem sie mase i niewiem nic -

-jedni mowia nawozic inni mowia nie nawozic w pierwszym roku-- tak samo jak z chwastami listnymi... mialem je polac Substrat Mniszkiem ale wszedłem tu i gdzies "Danusia"

pisała ze nie odchwaszczac w pierwszym roku.. wiec sobie odpusciłem...

na jednych forach pisza nawozic na innych nienawozic -- ot zaleta i wagda...wiec wypowiedzcie sie prosze o tym moim dziele

dziekuje i pozdrawiam...