Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Wszystko czego potrzebuję to dom pełen książek i ogród pełen kwiatów...

Wszystko czego potrzebuję to dom pełen książek i ogród pełen kwiatów...

Sebek 17:56, 08 paź 2012

Uuuuuu - no to trzymamy kciuki, żeby wszystko poszło świetnie
Ozz 18:05, 08 paź 2012

Koniecznie daj znać kiedy emisja
Przetacznik 18:52, 08 paź 2012

I to jest dobra wiadomość! Jestem przekonana że to będzie bardzo miły i ciekawy odcinek : )
EwaG 21:04, 08 paź 2012

Kuklik napisał(a)
Dzisiejszy jesienny ogród...

Jesienne ogrody zawsze wywołują we mnie wzruszenie. Stają się takie bezbronne, nieosłonięte przed taksującym wzrokiem przechodzących mimo. I tak bliskie sercu ogrodnika - widzi wtedy jego subtelne piękno.
monteverde 21:22, 08 paź 2012

A ja jak widzę jesienne ogrody, to pomimo ich piękna jest mi smutno, bo wiem, że niebawem przyjdzie zima, której nie lubię Iza cieszę się bardzo z programu Mai u Ciebie , podaj datę emisji jak będziesz wiedziała i oczywiście gratulacje
Konstancja30 22:41, 08 paź 2012

Kuklik napisał(a)
Dzisiaj rano zadzwoniła pani producent programu Maja w ogrodzie,że chcą przyjechać w środę rano. Ogród jesiennie zaspany, ja w stresie, trzymajcie kciuki, żeby wszystko dobrze poszło...

Izuś trzymam kciuki ... a będzie dobrze bo ogród broni się sam ... jest wypracowany a jednocześnie dziki ... nieokiełznany może własnie dzięki temu ulubieniu roślin bujnie z przepychem się w nim panoszących ... jesienna odsłona to trudna rola do zagrania ale jak ma się udać to własnie tu ... już sie cieszę na emisję ... tylko błagam ... proszę mocno odtrąbić kiedy ...

liście na trawniku są tym czymś co się w pozytywnym tego słowa znaczeniu nazywa artystycznym nieładem ... urocze serio ... ... wiem, że właściciele tego cudu ruchomego dywanu sa mniej entuzjastyczni niż ci zdystansowani zza monitora ... ale musiałam napisać bo jeszcze je wyzbierasz wszystkie a szkoda by było ...

pozdrawiam
Kuklik 23:39, 09 paź 2012

Konstancjo Izabelo, nie ma szans nie wyzbieram moje brzozy się o to starają, a dwa tulipanowce dorzucają nie tylko trzy grosze... uwielbiam trawnik taki w złote kropki, czasem grabię, bo potem piękna ziemia liściowa z tego, ale jak tak spadają to pięknie...
Aczkolwiek nie mam pojęcia ile ogrodu pokażą w Mai, bo nie całkiem ogród ich ściągnął. zadzwoniła do mnie pani Ani Słomczyńska,że planują program o hostach. A jak wiesz to moje pupilki i miłość, chcą nakręcić hosty jesienne, a potem drugi raz wiosną, i chyba potem dopiero to połączyć. Okaże się Maja jutro nie przyjeżdża, tylko pani producent i kamery Powiedziałam, pani Ani że u Gosi Goniaka są bardzo ciekawie rosnące hosty i do niej tez mają pojechać.

Ewo, jak pięknie powiedziane... Ja lubię jesienny ogród, spokój, melancholia, ale jakże piękna, kolorów więcej niż w lipcu, staram się tym nacieszyć przed zimą...

Weroniko, Irenko, Ozzi, Sebciu, Aniu, Ewelinko jak dobrze mieć Wasze wsparcie...

Ogród spokojnie oczekuje jutrzejszych gości, staram się chłonąć ten spokój...
Tess 08:14, 10 paź 2012

Dziś środa. Ta środa?

Izuś, trzymam kciuki
Nie daj się tremie.

Jak się cieszę, że Twój ogrod nie tylko na zdjęciach zobaczę

Buziam
Welka 18:58, 10 paź 2012

Witam!
Włączyłam dzieciom bajki i szybciutko wpadłam o Ciebie zobaczyć jak dziś poszło z nagrywaniem
Doczytałam, ze chodzi o hosty, dobrze będzie zobaczyć je nie tylko na zdjęciach, ale i w programie
Pozdrawiam
Diana 19:43, 10 paź 2012

pozdrawiam i ciekawa jestem odcinka tylko kiedy on będzie?
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies