zbigniew_gazda
14:15, 04 lip 2014

Moniko  dzięki za odwiedziny u mnie a u Ciebie widzę takie piękności różane i nie tylko. Zazdroszczę wycieczki do Toskanii. Tam musi być pięknie. 

serdecznie pozdrawiam M
 serdecznie pozdrawiam M 

byłam już na długiej wycieczce rowerowej z samego rana i teraz chowem sie w cieniu
 byłam już na długiej wycieczce rowerowej z samego rana i teraz chowem sie w cieniu  

a nie jest to Uetersen Rose ta Twoja?u mnie też upał i po zakupach siedzę w domku, wyjdę pod wieczór dopiero
 a nie jest to Uetersen Rose ta Twoja?u mnie też upał i po zakupach siedzę w domku, wyjdę pod wieczór dopiero pozdrówka
pozdrówka

zdjeć brak ale nadrobie bo wybieram sie ma kilka dni w tym tygodniu
 zdjeć brak ale nadrobie bo wybieram sie ma kilka dni w tym tygodniu  pozdrawiam M
 pozdrawiam M 
 jestem na urlopie a tu pogoda zmienna , ale sie poprawia , mam nadzieję odrobić zaległości w ogrodzie
jestem na urlopie a tu pogoda zmienna , ale sie poprawia , mam nadzieję odrobić zaległości w ogrodzie  .
 .  moze i my kiedyś  trafimy na Sycylię , dotąd nie było okazji ale ciągnie mnie w świat bardzo
 moze i my kiedyś  trafimy na Sycylię , dotąd nie było okazji ale ciągnie mnie w świat bardzo