Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Mój ogródek pod Gdańskiem

Mój ogródek pod Gdańskiem

Moniika 20:52, 05 sie 2012

Powojniki recta mundschurica - zaczynają kwitnąć - to ich 1 rok u mnie więc jeszcze delikatnie....
wszystkie powyższe uwagi dotyczą tez powojnika Jiska:

pierwszy kwiatek Polish spiryt - a , ale pąków na mnóstwo jeszcze w tym roku liczę na burzę kwiatów:

i szczyt sezonu dla Gipsy Gueen :
Ymma 21:42, 05 sie 2012

piękne powojniki jak i cała reszta ... wpisuję się, żeby nie przegapić kolejnych cudnych widoków

pozdrawiam
Moniika 22:01, 05 sie 2012

Dzięki Ymma za wizytę..
Właśnie oglądałam spotkanie u Ani asc w Rzeszowie - w wątku spotkania-- ależ zazdroszczę Wszystkim co byli tego spotkania
Celina 22:15, 05 sie 2012

[:

EHHHH mogę tylko westchnąć i tęsknić dalej za tym widokiem

Tytuł: "Szczęście"
monitka 22:18, 05 sie 2012

Monia śliczne masz powojniki! patrzę i nie wiem który ładniejszy i biały zachwyca i fioletowy...
Zazdroszczę wypadu do Ustki, bardzo lubiłam tam jeździć
Moniika 22:33, 05 sie 2012

Celinko i Moniko ... ależ Wy miłe, sympatyczne dziewczyny jesteście Dzięki. Pozdrawiam równiez M
Megi 22:34, 05 sie 2012

Cudne zdjęcia, zarówno te morskie jak i z Twojego ogrodu
Welka 22:42, 05 sie 2012

Monika352 napisał(a)
A teraz trochę aktualności z ogrodu:
rozchodnik okazały, dopiero szykuje się do kwitnienia - bardzo go lubię i mam u siebie 6 szt. różnych gatunków ten jest największy, ale tez jako największy go kupiłam, pozostałe u mnie "dojrzewają"

Witam, a masz moze taki, ale kwitnacy na biało, już sama nie wiem czy mi się przysniło że taki gdzieś widziałam, czy naprawdę widziałam, wolałabym to drugie, bo chciałabym go mieć nie tylko w snach
Welka 22:49, 05 sie 2012

Nie sniło mi się, przeszukałam gooogle Rozchodnik okazały 'Star Dust', masz może?
Moniika 22:52, 05 sie 2012

Ewelinka231281 napisał(a)

A teraz trochę aktualności z ogrodu:
rozchodnik okazały, dopiero szykuje się do kwitnienia - bardzo go lubię i mam u siebie 6 szt. różnych gatunków ten jest największy, ale tez jako największy go kupiłam, pozostałe u mnie "dojrzewają"

Witam, a masz moze taki, ale kwitnacy na biało, już sama nie wiem czy mi się przysniło że taki gdzieś widziałam, czy naprawdę widziałam, wolałabym to drugie, bo chciałabym go mieć nie tylko w snach
. Nie uwierzysz pewnie Ewelinko... Ale nie wiem ... Ten duży raczej nie był biały i dwa kolejne tez juz pokazują raczej różowe kwiaty , mam jeszcze trzy które są aktualnie w stadium paka jeśli tylko któryś z nich oskaze się biały - masz u mnie zarezerwowana sadzoneczke Pozdr. M