Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogródek Anity

Ogródek Anity

Krys 22:55, 22 maj 2014

Anita ale masz cudne powojniki ja mam dwa niebieski i bordowy beda kwitły
monitka 23:24, 22 maj 2014

Widzę że na głosowanie się załapałam. No to stawiam na buraczka
Anitko kącik wypoczynkowy cudny stworzyliście. Jak zakwitną hortensje będzie bajkowo.
Madzenka 06:19, 23 maj 2014

Głosuję za buraczkowym powojnikiem, ale czy w ogóle potrzebny do róży?
Anita1978 07:32, 23 maj 2014

Krys napisał(a)
Anita ale masz cudne powojniki ja mam dwa niebieski i bordowy beda kwitły

Krzysiu, powojnikow mam sporo, kilkanaście, kwitną rożnie, wczesne, późne, na razie wszystkie maja piękne przyrosty, więc zapowiada sie obfite kwitnienie ( tfu tfu) , nawet ruszyły w tym roku te, które miałam za umarłe, ale nie wykopała, i dobrze!
Róża nie wiem w końcu, czy dostanie towarzystwo, zobaczymy....
Te trzy , które mam muszę gdzieś wsadzić, chyba puszczę po iglakach, fajnie to wyglada
Anita1978 07:33, 23 maj 2014

Marzena2007 napisał(a)
Głosuję za buraczkowym powojnikiem, ale czy w ogóle potrzebny do róży?

Myślisz? Ale ona na razie taka malutka.....zanim urośnie......pustawo będzie......
Anita1978 07:34, 23 maj 2014

monitka napisał(a)
Widzę że na głosowanie się załapałam. No to stawiam na buraczka
Anitko kącik wypoczynkowy cudny stworzyliście. Jak zakwitną hortensje będzie bajkowo.

Oooo....dawno cię u mnie nie było!
Jak zakwitną to będzie fajnie! No i moja róża moonlight jeszcze tam będzie - będzie pachnąco
Anita1978 07:36, 23 maj 2014

Kindzia napisał(a)
A ja bym generała posadziła...będziesz miała cukierkowo z tym buraczkiem. Chyba, że o takie efekt Ci chodzi.

Dziewczyny piszą,,żeby wogóle sama ta różę posadzić....hmmmm....a Sikorski dostanie na jesień czerwoną róże do towarzystwa myśle, ze taka dama mu sie spodoba. Masz jakaś czerwona pnącą u siebie może? A może znasz jakąś godna polecenia???
Jutro się widzimy???
Anita1978 07:40, 23 maj 2014

Luiza napisał(a)
Anito. jesteś pewna, że ona potrzebuje towarzystwa? Jest sama w sobie cudna. Mam bardzo podobną caramellę i te pomarańczowe pąki, rozwijające różowawe płatki i jeszcze bordo to chyba nie będzie grało. U mnie rośnie przy pastelli i larissie i trzeba przesadzić. Dobrze wygląda z czymś pomarańczowym ( u mnie chippendale).

Hej Kasiu!
No powiem ci właśnie , że ta róża trudna do duetu, miałam kupić inną, żółtą po prostu, ale pani z rosarium tą moonlight bardzo zachwalała, wiec wzięłam! A powojniki chciałam dosadzić, bo ona na razie malutka....kiedy urośnie??? Na razie będzie pustawo....nie mam doświadczenia z pnącymi i nie wiem jak szybko przyrastają?
A powiedz mi , ta róża od ciebie to jak sie nazywa? Miejsce docelowe znalazła dopiero tej wiosny, przy altanie, pięknie ruszyła! Ona jest jasnorożowa?
Krys 08:56, 23 maj 2014

Miłego dnia i do zobaczenia jutro
regli 09:46, 23 maj 2014

Anitko, ja mam czerwoną różę pnącą do oddania (na żółtą już mam chętnego), ale ona jest NN, więc nie wiem czy Ciebie by interesowała.