Takiego gościa dzisiaj miałam w ogródku, właściwie to jescze mam, bo chyba śpi....nie wiem co to za dziwak, nie widziałam nigdy takiego..... Ktoś wie???
Zmartwiłas mnie z tymi jezówkami..szkoda.....musze sie rozejrzeć za tymi "rasowaymi" gdzies wokół, w moich pabianickich szkółkach mały wybór...chyba ze z netu cos złape... Buziam i pozdrawiam wekendowo !
Nie wiem co to za dziwak, ale na pewno piękny jest. Natura to potrafi ... Pozdrawiam
Bogdzia może bedzie wiedziec kto to taki ? Zna sie przeciez i na ptakach i na motylach jak nikt.....nie na prózno ma nik z motylkiem Zmartwiłas mnie z tymi jezówkami..szkoda.....musze sie rozejrzeć za tymi "rasowaymi" gdzies wokół, w moich pabianickich szkółkach mały wybór...chyba ze z netu cos złape... Buziam i pozdrawiam wekendowo !
Witam się pięknie. Wpadłam do Ciebie Anitko w poszukiwaniu róży Novalis. Masz piękny ogród, zaznaczam i będę wpadać. Pozdrawiam
[b]Julka The fairy to róża okrywowa z natury, moim zdaniem pasują do niej tylko jakieś strzeliste wysokie róże....
Małgoś, w szkółce w Łasku gdzie byłyście przy okazji impry u Magdy pani ma ze 3 chyba odmiany "rasowych" jeżówek, bodajże po 6 zł. Marne patyki, ale za rok będą piękne Anitko, więcej fotek?? cudnie u Ciebie. I ten trawnik! ach i och
Pisałam u siebie , tu powtórze. To niedzwiedziówka kaja.
Poszukam czegoś w historycznych, ale wiesz nie chcę naciapać tam zbyt dużo kolorów...dzięki Anita