Ale cudnie. Trawe masz wzorcowa zazdraszczam. A budleja piekna, szkoda, ze nie mam gdzie jej wcisnac Co do hortek, ja zawsze je bardzo krotko scinam i pieknie odbijaja. Im starsze tym wyzsze
Ja właśnie myślę o sadzeniu wiosną, ale też myślę o kolejnej róży...już się pytałam wcześniej Ciebie o kolor zbliżony do Fairy, myślałam wówczas o Bonice ze względu na pnącą obok NN (ciemny róż - ta na avataku)...teraz już sama nie jestem pewna, jaką wybrać, bo pnąca kwitnie tylko raz (pięknie, długo, ale tylko raz) Na tej pergoli z pnącą rośnie również powojnik biały, który zakwitł dość późno i może dołożę tam powojnika w ciemniejszym różu, no nie wiem....do wiosny mam czas
Bociek Julka
The fairy to róża okrywowa z natury, moim zdaniem pasują do niej tylko jakieś strzeliste wysokie róże.... Kasia
Moje panoramy z roku na rok są lepsze, Doczekasz sie i ty! Karola
Oduśmiecham sie
Bogdzia może bedzie wiedziec kto to taki ?
Zna sie przeciez i na ptakach i na motylach jak nikt.....nie na prózno ma nik z motylkiem
Zmartwiłas mnie z tymi jezówkami..szkoda.....musze sie rozejrzeć za tymi "rasowaymi" gdzies wokół, w moich pabianickich szkółkach mały wybór...chyba ze z netu cos złape...
Małgoś, w szkółce w Łasku gdzie byłyście przy okazji impry u Magdy pani ma ze 3 chyba odmiany "rasowych" jeżówek, bodajże po 6 zł. Marne patyki, ale za rok będą piękne
Anitko, więcej fotek?? cudnie u Ciebie. I ten trawnik! ach i och