Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Kondziowy Ogród :)

Kondziowy Ogród :)

Kondzio 19:02, 11 lis 2012

KasiaWB napisał(a)
Kondziu, ale Ci fajnie, że samo Szefostwo zawitało do Ciebie myślę, że już wszystko wiesz co i jak masz robić Pozdrawiam
Dużo już wiem i bedą zmiany bedą
Kondzio 19:03, 11 lis 2012

adom1206 napisał(a)
Tylko pozazdroscic takiej wizytacji
No
alinak 19:04, 11 lis 2012

pozdrowionka . a ja to bym tam u ciebie baaardzo mało zmieniła . mnie się tam podoba
Kondzio 19:08, 11 lis 2012

alinak napisał(a)
pozdrowionka . a ja to bym tam u ciebie baaardzo mało zmieniła . mnie się tam podoba
Chscialbym go dopiescic dać mu wiecej charakteru Wiecej prywatności
adom1206 19:08, 11 lis 2012

Mi tez.Jak juz wpadne na jakies roslinne zakupy to biore wszystko co mi sie podoba,dopiero pozniej zastanawiam sie gdzie to posadzic
Kondzio 19:13, 11 lis 2012

adom1206 napisał(a)
Mi tez.Jak juz wpadne na jakies roslinne zakupy to biore wszystko co mi sie podoba,dopiero pozniej zastanawiam sie gdzie to posadzic
Jak my wszyscy na ogrodowisku oczywiście oprócz szefowej I dlatego będąc tutaj się zmieniamy
adom1206 19:15, 11 lis 2012

A co tam pozniej zaprosze szefowa niech pomoze posprzatac moj balagan,moze sie uda?
Bogdzia 19:22, 11 lis 2012

MNie tez ogród się podoba , tyle przestrzeni i dużo fajnych roślin . Mnóstwo ludzi z takiego ogrodu by się cieszyło a nie marudziło jak Tobie się zdarzało. No ale jak chcesz dorównac najlepszemu ogrodowi na forum to trzeba przyznac że konsekwentnie idziesz do celu. Danusia zrobiła zdjęcia które pozwoliły dobrze poznac Twój ogród i ocenic jego urodę.
Kondzio 19:32, 11 lis 2012

Bogdzia napisał(a)
MNie tez ogród się podoba , tyle przestrzeni i dużo fajnych roślin . Mnóstwo ludzi z takiego ogrodu by się cieszyło a nie marudziło jak Tobie się zdarzało. No ale jak chcesz dorównac najlepszemu ogrodowi na forum to trzeba przyznac że konsekwentnie idziesz do celu. Danusia zrobiła zdjęcia które pozwoliły dobrze poznac Twój ogród i ocenic jego urodę.
Nigdy nie dorównam do Danusiowego ogrodu bo nie oto mi chodzi chce mieć chociaż cześć jej ogrodu u mnie wiesz marudziłem bo ogród był w gorszej kondycji dużo zmieniłem i wygląda lepiej owszem mnóstwo roślin ale za dużo gatunków i i nie w grupie tylko rozłożone po całym ogrodzie sztukach jeden lub w dwóch to chcę zmienić i go bardziej dopieścić
Kondzio 19:36, 11 lis 2012

adom1206 napisał(a)
A co tam pozniej zaprosze szefowa niech pomoze posprzatac moj balagan,moze sie uda?
Wiesz to nie o to chodzi że na bałaganisz teraz będąc na ogrodowisku powinnaś się uczyć ja po prostu chciałem wyjść z błędów mojej dawnej projektantki z którymi nie umiałem sobie poradzić wiec jak już tu jesteś to powinnaś sie zmieniać jak my wszyscy