Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Kondziowy Ogród :)

Kondziowy Ogród :)

Kondzio 14:41, 11 lis 2012

Ale mam co czytać aż nie wie za co się zabrać
Mala_Mi 15:25, 11 lis 2012

Gardenarium napisał(a)
Ale my Kondziu, nie będziemy ukrywać warzywnika, tylko go eksponować bo będzie artystyczny. Ania też pewnie taki zrobi tylko źle się wyraziła.

oczywiście... o to mi chodziło....
a te Twoje brukselki.... może i ja sobie za rok posadzę jak tak to rośnie.... wczoraj Bogdzi mówiłam, że nie przepadam za brukselką...ale jej przepis na brukselkę może być super
Mala_Mi 15:42, 11 lis 2012

Kondzio, czy to Ty mnie się pytałeś o odkurzacz do oczka wodnego? Jak nie to sorki...
My kupilismy ten.... zobaczymy jak sie będzie sprawował .. http://allegro.pl/show_item.php?item=2774405611
Kondzio 16:02, 11 lis 2012

asc napisał(a)
Kondzio, czy to Ty mnie się pytałeś o odkurzacz do oczka wodnego? Jak nie to sorki...
My kupilismy ten.... zobaczymy jak sie będzie sprawował .. http://allegro.pl/show_item.php?item=2774405611
tak ja pytałem Dzięki
Martek 17:30, 11 lis 2012

Pięknie ujęty misz masz Kondziu .Ja już mam dowcip na te wasze kamienie i chwasty,ale daruję ci ))))))))

No to przed wami dobre zmiany jestem bardzo ciekawa jak to wszystko będzie się prezentować .
No to masz o czym myśleć,ale śpij czasami )))))))))
Pozdrawiam Gospodarzy
Enya73 17:38, 11 lis 2012

Gardenarium napisał(a)
Kondziu, chciałabym, zwrócić uwagę na to, że są różne style ogrodowe i każdy ogród może być piękny niekoniecznie musi być w konkretnym stylu (czytaj Danusiowym).

Nawet jeśli jest misz-masz, ale wszędzie porządek, kanciki, trawnik skoszony i zadbany - to źródło dumy i sukcesu dla właściciela.

Jeśli ogród nie cieszy znaczy masz nie taki, jaki Ci się podoba, to powód do zmian, aby zaczął cieszyć. Czasem nie da się ogrodu odmienić na tyle, żeby całkiem zmienił styl. Trzeba się z tym pogodzić.

Ale nie można się zniechęcać tylko trzeba brać się w garść, ogarnąć ogrodowe śmieci i inne różne kamienie i chwasty, zrobić elegancki trawniczek i mieć wypielone. Masz już zadbane, zostało tylko parę detali i usterek, które usuniesz i będzie pięknie.

Przedogródek zmienisz bo to najłatwiej osiągnąć i najbardziej widać na wejściu.

Danusiu dzięki za te słowa

Kondziu, zgadzam się z Danusią w 100%.
KasiaWB 17:54, 11 lis 2012

Kondziu, ale Ci fajnie, że samo Szefostwo zawitało do Ciebie myślę, że już wszystko wiesz co i jak masz robić Pozdrawiam
adom1206 18:14, 11 lis 2012

Tylko pozazdroscic takiej wizytacji
Kondzio 18:58, 11 lis 2012

Martek napisał(a)
Pięknie ujęty misz masz Kondziu .Ja już mam dowcip na te wasze kamienie i chwasty,ale daruję ci ))))))))

No to przed wami dobre zmiany jestem bardzo ciekawa jak to wszystko będzie się prezentować .
No to masz o czym myśleć,ale śpij czasami )))))))))
Pozdrawiam Gospodarzy
Tak mam oczym myśleć no chwasty mam nie czyscilem go bo nie miałem czsu a zmiany bedą myślałem już nad warzywnikiem i zmienić cisy w części ogrodu na swierki serbskie żeby zasłonić pergole od sąsiadów tak mi poradziła Danusia
Kondzio 19:01, 11 lis 2012

Enya73 napisał(a)

Kondziu, chciałabym, zwrócić uwagę na to, że są różne style ogrodowe i każdy ogród może być piękny niekoniecznie musi być w konkretnym stylu (czytaj Danusiowym).

Nawet jeśli jest misz-masz, ale wszędzie porządek, kanciki, trawnik skoszony i zadbany - to źródło dumy i sukcesu dla właściciela.

Jeśli ogród nie cieszy znaczy masz nie taki, jaki Ci się podoba, to powód do zmian, aby zaczął cieszyć. Czasem nie da się ogrodu odmienić na tyle, żeby całkiem zmienił styl. Trzeba się z tym pogodzić.

Ale nie można się zniechęcać tylko trzeba brać się w garść, ogarnąć ogrodowe śmieci i inne różne kamienie i chwasty, zrobić elegancki trawniczek i mieć wypielone. Masz już zadbane, zostało tylko parę detali i usterek, które usuniesz i będzie pięknie.

Przedogródek zmienisz bo to najłatwiej osiągnąć i najbardziej widać na wejściu.

Danusiu dzięki za te słowa

Kondziu, zgadzam się z Danusią w 100%.
Tez z nią się zgadzam ale wiesz jak to jest chciało by się inaczej Kocham swój ogród i napewno bedą zmiany