Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Kondziowy Ogród :)

Kondziowy Ogród :)

Gardenarium 19:36, 11 lis 2012

Martek napisał(a)
Pięknie ujęty misz masz Kondziu .Ja już mam dowcip na te wasze kamienie i chwasty,ale daruję ci ))))))))

No to przed wami dobre zmiany jestem bardzo ciekawa jak to wszystko będzie się prezentować .
No to masz o czym myśleć,ale śpij czasami )))))))))
Pozdrawiam Gospodarzy

Ale oni nie mają Martek kamieni i chwastów. Ja tak napisałam ogólnie

Instagram Ogrodowiska
Bogdzia 19:38, 11 lis 2012

Kondzio napisał(a)

MNie tez ogród się podoba , tyle przestrzeni i dużo fajnych roślin . Mnóstwo ludzi z takiego ogrodu by się cieszyło a nie marudziło jak Tobie się zdarzało. No ale jak chcesz dorównac najlepszemu ogrodowi na forum to trzeba przyznac że konsekwentnie idziesz do celu. Danusia zrobiła zdjęcia które pozwoliły dobrze poznac Twój ogród i ocenic jego urodę.
Nigdy nie dorównam do Danusiowego ogrodu bo nie oto mi chodzi chce mieć chociaż cześć jej ogrodu u mnie wiesz marudziłem bo ogród był w gorszej kondycji dużo zmieniłem i wygląda lepiej owszem mnóstwo roślin ale za dużo gatunków i i nie w grupie tylko rozłożone po całym ogrodzie sztukach jeden lub w dwóch to chcę zmienić i go bardziej dopieścić

To że chcesz miec coraz ładniej to dobra cecha ale trzeba tez doceniac to co się ma a nie miałeś źle, ze zdjęc Danusi widac że miałes mnóstwo powodów do zadowolenia. Danusia tez pochwaliła Twój ogród. No to zblizaj się nadal do ideału a my będziemy Ci życzliwie kibicowac .
Kondzio 19:46, 11 lis 2012

Bogdzia napisał(a)

MNie tez ogród się podoba , tyle przestrzeni i dużo fajnych roślin . Mnóstwo ludzi z takiego ogrodu by się cieszyło a nie marudziło jak Tobie się zdarzało. No ale jak chcesz dorównac najlepszemu ogrodowi na forum to trzeba przyznac że konsekwentnie idziesz do celu. Danusia zrobiła zdjęcia które pozwoliły dobrze poznac Twój ogród i ocenic jego urodę.
Nigdy nie dorównam do Danusiowego ogrodu bo nie oto mi chodzi chce mieć chociaż cześć jej ogrodu u mnie wiesz marudziłem bo ogród był w gorszej kondycji dużo zmieniłem i wygląda lepiej owszem mnóstwo roślin ale za dużo gatunków i i nie w grupie tylko rozłożone po całym ogrodzie sztukach jeden lub w dwóch to chcę zmienić i go bardziej dopieścić

To że chcesz miec coraz ładniej to dobra cecha ale trzeba tez doceniac to co się ma a nie miałeś źle, ze zdjęc Danusi widac że miałes mnóstwo powodów do zadowolenia. Danusia tez pochwaliła Twój ogród. No to zblizaj się nadal do ideału a my będziemy Ci życzliwie kibicowac .
Wiesz ale to teraz pochwaliła moje zmiany które zrobiłem od czasu które zrobiłem pod wpływem ogrodowiska a uwierz mi jak by była wcześniej nie było by różowo teraz jestem bardziej zadowolony wręcz zakochany w swoim ogrodzie ale każdy z nas chciał by mieć lepiej wiec już od dawna nie marudzę jak zauważyłaś
Kondzio 19:46, 11 lis 2012

Gardenarium napisał(a)

Pięknie ujęty misz masz Kondziu .Ja już mam dowcip na te wasze kamienie i chwasty,ale daruję ci ))))))))

No to przed wami dobre zmiany jestem bardzo ciekawa jak to wszystko będzie się prezentować .
No to masz o czym myśleć,ale śpij czasami )))))))))
Pozdrawiam Gospodarzy

Ale oni nie mają Martek kamieni i chwastów. Ja tak napisałam ogólnie
adom1206 19:48, 11 lis 2012

Wiem.Tak tylko zartowalam.Ogladajac wasze ogrody wiele inspiracji dla siebie widzialam
Kondzio 19:53, 11 lis 2012

adom1206 napisał(a)
Wiem.Tak tylko zartowalam.Ogladajac wasze ogrody wiele inspiracji dla siebie widzialam
To dobrze i tak trzymać ja też mam dużo do przemyślenia
adom1206 19:56, 11 lis 2012

Po takiej wizycie ja tez bym myslala niestrudzenie.
Kondzio 20:02, 11 lis 2012

adom1206 napisał(a)
Po takiej wizycie ja tez bym myslala niestrudzenie.
Zgadzam się z tym
Kondzio 20:04, 11 lis 2012

Ten warzywnik mi się podoba tylko ja bym zrobił w dużym kwadracie
http://www.raisedbedvegetablegarden.org/plan-your-vegetable-garden/
Syla 21:23, 11 lis 2012

Kondzio napisał(a)
Ten warzywnik mi się podoba tylko ja bym zrobił w dużym kwadracie
http://www.raisedbedvegetablegarden.org/plan-your-vegetable-garden/

a u mnie bardziej jak na załączonym obrazku