Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Kondziowy Ogród :)

Kondziowy Ogród :)

wiunia 14:09, 11 lis 2012

Kondziu, aby do wiosny! To i plany ogrodowych zmian ruszą i radocha będzie !!!
Mala_Mi 14:10, 11 lis 2012

No to razem walczymy z ukryciem warzywniaka.....
Fajnie wygląda tak pomiędzy trawnikiem, lub w skrzynkach podwyższonych a rabaty wysypane żwirkiem.. i obwódki np z bukszpanu lub jakiego żywopłotu... gdzieś mi dziewczyny dawały linki.. w wolnej chwili poszukam, a teraz mykam do pracy papierkowej, muszę na jutro trochę wyprostować spraw służbowych..
Gardenarium 14:11, 11 lis 2012

W przedogródku już mam pomysły, ale narysuję to nie teraz, bo mam sporo jeszcze pracy i muszę wykorzystać ostatnie tygodnie na maksa.

Trzeba dotknąć czarodziejską różdżką i rękami i zobaczysz - będzie nie do poznania.

Warzywnik da się zrobić najłatwiej. Ale podziwiam Was - własne warzywa na sezon z takiego małego warzywnika

Pooglądaj galerie zdjęciowe https://www.ogrodowisko.pl/tag/warzywa

Instagram Ogrodowiska
Kondzio 14:15, 11 lis 2012

wiunia napisał(a)
Kondziu, aby do wiosny! To i plany ogrodowych zmian ruszą i radocha będzie !!!
No już jestem szczęśliwy bo dzięki Danusi mogę wymusić więcej zmian jupi jupi
Kondzio 14:19, 11 lis 2012

asc napisał(a)
No to razem walczymy z ukryciem warzywniaka.....
Fajnie wygląda tak pomiędzy trawnikiem, lub w skrzynkach podwyższonych a rabaty wysypane żwirkiem.. i obwódki np z bukszpanu lub jakiego żywopłotu... gdzieś mi dziewczyny dawały linki.. w wolnej chwili poszukam, a teraz mykam do pracy papierkowej, muszę na jutro trochę wyprostować spraw służbowych..
Aniu pracuj pracuj ja poczekam Ale jestem szczeliwy Będzie dużoooo zmian
Kondzio 14:20, 11 lis 2012

Gardenarium napisał(a)
W przedogródku już mam pomysły, ale narysuję to nie teraz, bo mam sporo jeszcze pracy i muszę wykorzystać ostatnie tygodnie na maksa.

Trzeba dotknąć czarodziejską różdżką i rękami i zobaczysz - będzie nie do poznania.

Warzywnik da się zrobić najłatwiej. Ale podziwiam Was - własne warzywa na sezon z takiego małego warzywnika

Pooglądaj galerie zdjęciowe https://www.ogrodowisko.pl/tag/warzywa
Super już się nie mogę doczekać
Gardenarium 14:26, 11 lis 2012

Ale my Kondziu, nie będziemy ukrywać warzywnika, tylko go eksponować bo będzie artystyczny. Ania też pewnie taki zrobi tylko źle się wyraziła.

Instagram Ogrodowiska
Gardenarium 14:27, 11 lis 2012

Myślę Kondziu, że wymyśliłam tzw. "złoty środek". Czyli jedna rzecz która odmieni wszystko

Instagram Ogrodowiska
Kondzio 14:29, 11 lis 2012

Gardenarium napisał(a)
Myślę Kondziu, że wymyśliłam tzw. "złoty środek". Czyli jedna rzecz która odmieni wszystko
Jaki Jaki
Kondzio 14:31, 11 lis 2012

Gardenarium napisał(a)
Ale my Kondziu, nie będziemy ukrywać warzywnika, tylko go eksponować bo będzie artystyczny. Ania też pewnie taki zrobi tylko źle się wyraziła.
No tak ja akurat mam tak że chce go pokazywać Bo to u mnie jest odrębny pokój