Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Kondziowy Ogród :)

Kondziowy Ogród :)

Kondzio 23:36, 25 maj 2013

asc napisał(a)
Konrad....... jak widzisz można mieć swój misz-masz i ładnie I widzę, że głownie to porządkujesz ogród... bez rewolucji, że zaorać i od nowa zrobić

Kokorycz już Ci kwitnie Moje dopiero w pąkach.... ten niebieski kolor jest cudny.... foto tego nie dodaje..... wywlekłam swoje z zapomnianego zakątka pod okno główne.. krótko kwitnie ale cudownie.... wiec dostałą miejsce reprezentacyjne I od razu się odwdzięczyła

Przerobiony strumyk .... podoba mi się bardzo .. i otoczenie też... i powiem , że strumyk wiedział, że trzeba przeciekać, bo inaczej nigdy byś go nie zrobił

Taras elegancki ....

Kanciki jak żyletka.. i dużo jeszcze bym pisała .... ogólnie jest super.. i tak trzymaj... azalie piękne... i nawet mamy podobny zestaw..... a to oznacza, że mamy podobny gust.... i chyba tak jest

Buziam Kondzio... jest super, a będzie lepiej.... już się wpraszam kiedy z jaka wizytą A jak nie uda się, to w lipcu
Ale mnie podniosłaś na duchu staram się i tak mnie to cieszy pracuje w ogrodzie każdą wolną chwilę na pewno będzie lepiej już jest świetnie dziękuje hi hi hi
Mala_Mi 23:46, 25 maj 2013

To nie podnoszenie na duchu... to fakty.. suche fakty w skrócie telegraficznym, bo ledwo siedzę... i spać mi się chce
Kondzio 23:48, 25 maj 2013

asc napisał(a)
To nie podnoszenie na duchu... to fakty.. suche fakty w skrócie telegraficznym, bo ledwo siedzę... i spać mi się chce
to już idź spać ja jeszcze trochę posiedzę hi hi hi
Enya73 23:52, 25 maj 2013

Kondzio napisał(a)

Kondzio, pięknie u Ciebie I jakie piękne czosneczki też masz Zdjęcia powyżej pokazują, ile ciekawych roślin masz w swoim ogrodzie i jak jest ładnie to wszystko skomponowane, więc nie rozumiem, dlaczego czasem narzekasz na swój ogród Mnie się bardzo podoba, szczerze Pozdrawiam serdecznie
Gabisia 23:57, 25 maj 2013

Woow, Kondziu!
Ale dałeś czadu w ogrodzie!
Normalnie nienormalnie pięknie.
Czyściutko, równiutko i jakie cudne czosnki
Kondzio 00:07, 26 maj 2013

Gabisia napisał(a)
Woow, Kondziu!
Ale dałeś czadu w ogrodzie!
Normalnie nienormalnie pięknie.
Czyściutko, równiutko i jakie cudne czosnki
dzięki w następnym roku dam więcej czosnków hi hi hi
Kondzio 00:11, 26 maj 2013

Enya73 napisał(a)

Kondzio, pięknie u Ciebie I jakie piękne czosneczki też masz Zdjęcia powyżej pokazują, ile ciekawych roślin masz w swoim ogrodzie i jak jest ładnie to wszystko skomponowane, więc nie rozumiem, dlaczego czasem narzekasz na swój ogród Mnie się bardzo podoba, szczerze Pozdrawiam serdecznie
dziękuje juz pisałem wyżej że tamten rok najgorszy ale to chyba wina maty strasznie niszczyła mi rośliny i nie widziałem piękna mojego ogrodu ale teraz jest całkiem inaczej hi hi hi
Kondzio 00:45, 26 maj 2013

Wiecie co zauważyłem że ogród się zmienia i ja razem z nim hi hi hi
hanka_andrus 07:40, 26 maj 2013

Zmienia się,zmienia, po prostu dorośleje, i ma inne potrzeby!
Z Tobą taka sama historia jako dziecko uwielbiałeś lody, jako dorosły....inne smakołyki!
To tak skrótowo.
Ogród wypielęgnowany, gratuluję! Wybacz ,że dawno nic nie pisałam,ale na duchu podniesiony, dziewczyny czuwają, to ja tak trochę z tyłu podglądam, co u Ciebie. Jest w porzo!
Urszulla 10:30, 26 maj 2013

Kondzio napisał(a)
I tu nowa zmiana zostawiłem na koniec hi hi hi

Kondzio bomba