Gratulejszyn......
A za fochy to cię jak budzi dudzi spierę... na kwaśne jabłko....... chłopie, a kto sobie radzi.. tu sie miną nadrabia.. Ochrzan za gify i zaśmiecanie forum dostałam i nie porzuciłam nikogo.... nawet ochrzaniających.... wprowadziłam dyscyplinę i staram sie pisać i wstawiać mniej, i zero gifów.. ..... przecie nikogo nie porzucę..... a tyś sie za co nafochał???? też ochrzan dostałeś????
Chopie pada mi wszytko w ogrodzie od suszy..... nie przeskoczę.. już planuję co nowego mi się zmieści w miejsce tego co uschło

Ale kulki podlewam raz dziennie.... ich szkoda.... i ciski też... a reszta ..... prawo dżungli. Jak na razie podlałam w te upały 1/3 ogrodu... i co drugi dzień moje doniczki w ilości wielkiej... nie mam gdzie tego posadzić.... pomysł mam ale czasochłonne pozyskiwanie palcu jest.. wiec stoją.... cześć od marca
Czekam na deszcz (ale pozwalam tylko 1 dzień chlapać) i nową rabatę jednak przemebluję... zupełnie... i dziewczyny mi cud-miód inspiracje pokazały..tylko kulek za mało......
A jutro jestem trup w robocie, bo sprawy rodzinne mnie zaabsorbowały (wiesz jakie.. bo gadałam na spotkaniu), bo ... też sie skłopociło na maksa..... czasu na robotę nie ma
Ale pitolić idę spać
Część II /
Część I /
Wizytówka
/
Zlot-2014 /
Zlot-2012 Mózg to nie mydło; nie ubędzie go, gdy się go użyje.