Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Kondziowy Ogród :)

Kondziowy Ogród :)

Kondzio 23:30, 05 sie 2013

kaisog1 napisał(a)
Konrad ja Cię za to odejście zaraz po łbie spiorę! Co to za dąsania są?! Ciebie chyba trzeba do pionu doprowadzić!
nie wiem tak jakoś wszystko się nakłada upały susza w ogrodzie problemy rodzinne dzisiaj mamy 14 rocznicę
Kondzio 23:36, 05 sie 2013

odpisałem na wszystkie wpisy i już nie zawracam głowy uwielbiam was nie wiedziałem że można tak się uzależnić od osób których poznałem na internecie i mogłem z się spotkać w różnych ogrodach buziam bardzo
anna_g 23:44, 05 sie 2013

Konrad - dobrze że się pokazałeś chociaż na chwilę bom się już martwiła gdzieś się zgubił w tym życiu i ogrodzie... Trzymaj się Konrado i buziole
ka1sia 23:49, 05 sie 2013

Konrad, macham do Ciebie wygoń te smutki, szkoda życia, no uśmiechnij się
Mala_Mi 00:03, 06 sie 2013

Gratulejszyn......

A za fochy to cię jak budzi dudzi spierę... na kwaśne jabłko....... chłopie, a kto sobie radzi.. tu sie miną nadrabia.. Ochrzan za gify i zaśmiecanie forum dostałam i nie porzuciłam nikogo.... nawet ochrzaniających.... wprowadziłam dyscyplinę i staram sie pisać i wstawiać mniej, i zero gifów.. ..... przecie nikogo nie porzucę..... a tyś sie za co nafochał???? też ochrzan dostałeś????

Chopie pada mi wszytko w ogrodzie od suszy..... nie przeskoczę.. już planuję co nowego mi się zmieści w miejsce tego co uschło Ale kulki podlewam raz dziennie.... ich szkoda.... i ciski też... a reszta ..... prawo dżungli. Jak na razie podlałam w te upały 1/3 ogrodu... i co drugi dzień moje doniczki w ilości wielkiej... nie mam gdzie tego posadzić.... pomysł mam ale czasochłonne pozyskiwanie palcu jest.. wiec stoją.... cześć od marca

Czekam na deszcz (ale pozwalam tylko 1 dzień chlapać) i nową rabatę jednak przemebluję... zupełnie... i dziewczyny mi cud-miód inspiracje pokazały..tylko kulek za mało......

A jutro jestem trup w robocie, bo sprawy rodzinne mnie zaabsorbowały (wiesz jakie.. bo gadałam na spotkaniu), bo ... też sie skłopociło na maksa..... czasu na robotę nie ma

Ale pitolić idę spać
hanka_andrus 00:14, 06 sie 2013

Cholerka, zostawić Ciebie bez nadzoru, to zaraz więdniesz jak hi,hi,hortensja. Nikt nie każe tu zaglądać codziennie. Czas gorący, zbiory, podlewanie,itp.
Ale nie wstawiaj tu głodnych kawałków o odchodzeniu! Kto Ciebie będzie do pionu stawiał?
Uszy do góry! Chłop jak dąb, a nogi "miętkie" jak u pająka. Wstyd!
Ściskam!
Kondzio 10:50, 06 sie 2013

ka1sia napisał(a)
Konrad, macham do Ciebie wygoń te smutki, szkoda życia, no uśmiechnij się
dzięki postaram się ale nie wychodzi .
Kondzio 10:51, 06 sie 2013

anna_g napisał(a)
Konrad - dobrze że się pokazałeś chociaż na chwilę bom się już martwiła gdzieś się zgubił w tym życiu i ogrodzie... Trzymaj się Konrado i buziole
dla tego napisałem dzięki.
Mirka 10:54, 06 sie 2013

Jesteś nareszcie co się z tobą dzieje forum jakoś zwolniło co jest ????pozdrawiamupał dzis u mnie niemożliwy a u ciebie
Kondzio 11:05, 06 sie 2013

asc napisał(a)
Gratulejszyn......

A za fochy to cię jak budzi dudzi spierę... na kwaśne jabłko....... chłopie, a kto sobie radzi.. tu sie miną nadrabia.. Ochrzan za gify i zaśmiecanie forum dostałam i nie porzuciłam nikogo.... nawet ochrzaniających.... wprowadziłam dyscyplinę i staram sie pisać i wstawiać mniej, i zero gifów.. ..... przecie nikogo nie porzucę..... a tyś sie za co nafochał???? też ochrzan dostałeś????

Chopie pada mi wszytko w ogrodzie od suszy..... nie przeskoczę.. już planuję co nowego mi się zmieści w miejsce tego co uschło Ale kulki podlewam raz dziennie.... ich szkoda.... i ciski też... a reszta ..... prawo dżungli. Jak na razie podlałam w te upały 1/3 ogrodu... i co drugi dzień moje doniczki w ilości wielkiej... nie mam gdzie tego posadzić.... pomysł mam ale czasochłonne pozyskiwanie palcu jest.. wiec stoją.... cześć od marca

Czekam na deszcz (ale pozwalam tylko 1 dzień chlapać) i nową rabatę jednak przemebluję... zupełnie... i dziewczyny mi cud-miód inspiracje pokazały..tylko kulek za mało......

A jutro jestem trup w robocie, bo sprawy rodzinne mnie zaabsorbowały (wiesz jakie.. bo gadałam na spotkaniu), bo ... też sie skłopociło na maksa..... czasu na robotę nie ma

Ale pitolić idę spać
my co dziennie podlewamy i później padamy Może i masz racje nie radzę sobie z uporządkowaniem roślin nie mam pomysłu jak je uporządkować wiem jak chcę żeby było ale nie wiem jak to wykonać nie chcę niszczyć tego co juz mam chcę to udoskonalić potrzebuję pomocy najgorzej jest to że nie jestem w stanie wymienić roślin jakie są bo jest ich dużo tak bardzo chciałbym uporządkować mój ogród ale sam nie wiem jak to zrobić wiem ja czas mam ale jest tak gorąco i cięzko wbić się w ziemie