Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Rozmowy » Pogaduchy skowronków

Pogaduchy skowronków

Martek 09:48, 14 lip 2011

Martek 09:49, 14 lip 2011

hanka_andrus napisał(a)
Tak Marto!Ogniskowe śpiewanie solo ,to świadczy o ogromnej samotności!Najlepiej,jak jest dużo ludzi śpiewających,nie koniecznie poprawnie,ale z sercem!

Tak Haniu samotne śpiewanie to żal...))
hanka_andrus 10:19, 14 lip 2011

Żal,nic tu nie pomoże.........śpiewał kiedyś Szczepanik!
anula_wn 10:57, 14 lip 2011

nono ! Marteczko to ja nie wiedziałam, żeś Ty taka rozśpiewana ! ogniska też lubię i robilismy często w zeszłym roku, w tym raptem 2 razy chyba... no i nie spiewamy (nie tu) nie wiem co by sąsiedzi powiedzieli...

Jotka, cóż za rymy! podziwiam

Co do kaca to praca dobra, ale jak tu pracowac jak w głowie łupie...? miałam kiedyś ogromnego kaca (bo pomieszałam...) i teść kazał (!) mi wypic klina! broniłam się dzielnie, ale w końcu wypiłam pomogło (ale to była niedziela!)
maria_kalino... 13:41, 14 lip 2011

To ja Wam zdradzę tajemnicę. Na ognisko i na śpiewanie najlepszy jest Zbyszek. Nie raz i nie dwa urzędowaliśmy w lesie przy ognisku, Zbyszek ma super głos, a jakie zna przyśpiewki to dzieciom trzeba wkładać watę w uszy. Przy tym gra również na gitarze, na grzebieniu, a Jego syn na akordeonie. Mówię Wam, zabawa przednia. Zdarzały się i różne kace, jedne większe inne mniejsze. Zbyszek, kończ te remonty, może zrobimy wspólną wiechę?
Martek 14:15, 14 lip 2011

maria_kalinowska napisał(a)
To ja Wam zdradzę tajemnicę. Na ognisko i na śpiewanie najlepszy jest Zbyszek. Nie raz i nie dwa urzędowaliśmy w lesie przy ognisku, Zbyszek ma super głos, a jakie zna przyśpiewki to dzieciom trzeba wkładać watę w uszy. Przy tym gra również na gitarze, na grzebieniu, a Jego syn na akordeonie. Mówię Wam, zabawa przednia. Zdarzały się i różne kace, jedne większe inne mniejsze. Zbyszek, kończ te remonty, może zrobimy wspólną wiechę?

Mario to niesamowicie cenna informacja !!! W imieniu własnym bardzo dziękuję i pozdrawiam
Martek 14:25, 14 lip 2011

Martek 14:27, 14 lip 2011

Martek 14:40, 14 lip 2011

anula_wn napisał(a)
nono ! Marteczko to ja nie wiedziałam, żeś Ty taka rozśpiewana ! ogniska też lubię i robilismy często w zeszłym roku, w tym raptem 2 razy chyba... no i nie spiewamy (nie tu) nie wiem co by sąsiedzi powiedzieli...

Jotka, cóż za rymy! podziwiam

Co do kaca to praca dobra, ale jak tu pracowac jak w głowie łupie...? miałam kiedyś ogromnego kaca (bo pomieszałam...) i teść kazał (!) mi wypic klina! broniłam się dzielnie, ale w końcu wypiłam pomogło (ale to była niedziela!)
Kocham nie lubię Aniu ,ale nie ma z kim ćwiczyć mięśni
Sebek 14:40, 14 lip 2011

eeeeej - gdzie Twoje zdjęcie Martuś