Haniu, piękny napisałaś komentarz pod "zjawami" w ogrodzie ziołowym. Czytałyśmy z Wiesią i łezka nam poleciała. Może uda się zrealizować Twoje marzenie Wszak marzenia się spełniają
Danusiu,dziękuję za pochwałę.Taki wypad do angielskich ogrodów ,to już dla mnie zostanie w sferze marzeń, dusza by chciała,ale możliwości brak......
Skowronki dziękuję za miłe słowa z wczoraj, nie pisałam bo pada mi komputer, skubany nie chce się ładować. Plecy bolą nadal, ale już nie mam takiej nerwówki. Ale proszę nie dobijajcie mnie tym odchudzaniem. Nie odchudzam się, słowo honoru. Jestem chudzielec, ale to sprawa genów i problemów z tarczycą.
To z tarczycy też Cię wyleczymy. Masz nadczynność tarczycy Mogę Ci dać namiary w Rzeszowie . Też miałem problemy i był czas że w ciagu roku schudłem 10 kg. Wszystko wróciło do normy.
Mam chorobę Hashimoto i jeszcze inne problemy. Nie mogłam zajść w ciążę i wtedy wyszło to jaw. Kobiety z moimi problemami mają przeważnie problemy z nadwagą, ale jest mały procent trochę nietypowo chudzielców. Ale gdybyście widzieli moje babcie, obie szczuplaczki. A jedna moja cioteczka wygląda na góra 40 lat, chociaż w dowodzie jest 63. Zbyszku, możesz mi podać namiary, słyszałam o dobrym endokrynologu w Rzeszowie, może to ten sam.
Isia, fajnie,że odetchnęłaś z ulgą i my również się cieszymy, że to nic bardzo poważnego. Jesteś młodziutka i wygrzebiesz się ze wszystkich dolegliwości. Przez zimę odpoczniesz, poćwiczysz kręgosłup i będzie oky.Pozdrawiam.