Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Rozmowy » Pogaduchy skowronków

Pogaduchy skowronków

Gardenarium 15:21, 08 wrz 2011

Bardzo nam przykro Iwonko, nic przez siły, zawsze to mówię.

Będzie dobrze, ja też po operacji 3 latka zleciały

Instagram Ogrodowiska
isia33 15:24, 08 wrz 2011

Dziękuję Danusiu. Strasznie się boję, dzisiaj jadę na usg, chyba osiwieję do tej 18 z nerwów.
zbigniew_gazda 15:37, 08 wrz 2011

Iwonko trzymaj się. Życzę Ci zdrowia i dobrych wyników na USG.
maria_kalino... 15:41, 08 wrz 2011

Isiu, smutne.Ewewntualnego zabiegu się nie bój, bo odprowadzenie przepukliny należy raczej do zabiegów kosmetycznych, to nic strasznego. Rada na przyszłość, nigdy nie dżwigaj niczego jedną ręką tylko oburącz. Ciężar podnoszony rozkłada się wtedy równomiernie na cały kręgosłup.Ja kidyś chciałam podnieść jedną ręką wersalkę, a drugą wyciągnąć dywan i tak zostałam na podłodze do powrotu męża z pracy. Odpowiednie leki, twarde łóżko i pomogło, więcej się nie powtórzyło.Do przewozu ciężarów sprawdza się taczka, można sobie rozciąć worek i szpadelkiem nakładać do niej nie wielkie ilości ziemi. Isia, głowa do góry, nie będzie tak żle, życzę szybkiego powrotu do zdrowia. Uważaj z tym dżwiganiem.Wodę nosi się w dwóch kubełkach, a Murzynki ciężary noszą na głowie, a nie w jednej ręce.Jeszcze będziesz fruwać po ogrodzie.
Gardenarium 15:52, 08 wrz 2011

Będzie dobrze, Marysia chyba Cię uspokoiła,

Instagram Ogrodowiska
Martek 15:55, 08 wrz 2011

isia33 napisał(a)
Dziękuję Danusiu. Strasznie się boję, dzisiaj jadę na usg, chyba osiwieję do tej 18 z nerwów. [/quote
Nie bój się Isia ja też mam kilka dolegliwości przez "męskie"prace w ogrodzie .Jestem z Tobą duchem jak wszyscy Strach ludzka rzecz ,ale potem ulga i mam nadzieję ,że będziesz bardziej rozkładała siły na zamiary Sobie muszę to codziennie głośno powtarzać
isia33 16:24, 08 wrz 2011

Dziękuje moi drodzy za słowa otuchy, bardzo się przydają.
hanka_andrus 17:14, 08 wrz 2011

Trzymaj się,kochana!Mnie 3 lata temu neurolog na operację kręgosłupa skierował,ale nie poszłam,i chodzę,iw ogrodzie pracuję,ale teraz z wyczuciem,a nic na siłę.Bóle miewam,ale do wytrzymania i to przeważnie przy zmianie pogody.
tyna 18:06, 08 wrz 2011

Isia, jakby coś, tfu, tfu, to po operacjach normalnie żyje się dalej! Nie ma innego wyjścia
wiem coś o tym
Basiaw 18:39, 08 wrz 2011

Iwonko, już pewnie jesteś po tym usg. Trzymam kciuki, na pewno wszyscy trzymamy, żeby się okazało, że były strachy ale nic strasznego sie nie dzieje, trochę się pooszczędzasz i będziesz zdrowiutka.
Sezon na prace ogrodowe się kończy, do wiosny będziesz jak nowa!

Uściski wielkie!!!