jotka
19:20, 07 lut 2011

Haniu, dobre samo się chwali 
Ja też pewnie większe mam plany niż możliwości
stawy skrzypią, ręce chodzą wolniej niż kiedyś, ale ... damy radę!
Niech no tylko zaświeci życiodajne słoneczko i powieje cieplejszy wiaterek
Mój M. mówi, że niby siły nie mam, ale jak już jestem na działce, to trudno mnie od roboty oderwać - mam nadzieję, że podobnie będzie tego roku.
Plany, planami, a i tak robi się to co trzeba najpilniejsze, a nie to co zaplanowane...
Zbieram siły, przyglądam się prezentowanym ogrodom, pomysłom i popadam ze skrajności w skrajność. Czasami myślę - co ja tu robię, a czasami, że z miłością do ogrodów jest jak z miłością do psów: właściciele rasowych kochają swoich pupili tak samo jak właściciele kundelków
Mam nadzieję, że nikogo tym porównaniem nie obraziłam?
miłego wieczoru wszystkim tu zaglądającym, a jutro słonka od rana

Ja też pewnie większe mam plany niż możliwości

stawy skrzypią, ręce chodzą wolniej niż kiedyś, ale ... damy radę!
Niech no tylko zaświeci życiodajne słoneczko i powieje cieplejszy wiaterek

Mój M. mówi, że niby siły nie mam, ale jak już jestem na działce, to trudno mnie od roboty oderwać - mam nadzieję, że podobnie będzie tego roku.
Plany, planami, a i tak robi się to co trzeba najpilniejsze, a nie to co zaplanowane...
Zbieram siły, przyglądam się prezentowanym ogrodom, pomysłom i popadam ze skrajności w skrajność. Czasami myślę - co ja tu robię, a czasami, że z miłością do ogrodów jest jak z miłością do psów: właściciele rasowych kochają swoich pupili tak samo jak właściciele kundelków

Mam nadzieję, że nikogo tym porównaniem nie obraziłam?
miłego wieczoru wszystkim tu zaglądającym, a jutro słonka od rana