Zbyszku zabierz i mnie, bo też potrzebuję porady, a mój lekarz dopiero po południu Mój kaszel przypomina szczekanie, więc i specjalista Bariego odpowiedni
A może wytrzymam do 13-tej ....
Jolciu,chyba za dużo śpiewałaś?Zdrowiej szybko,bo to żadna frajda leżeć w łóżku jak ciamajda.
Ogród jeszcze do ogarnięcia.I jesienne niespodzianki czekają,ale póki co.....lekarz.....
Oj,wlecze się to choróbsko ,jak się nie wyleży i nie wygrzeje.Dobrze ,że nie masz psa do wyprowadzania codziennie...........
Uściski! A co tam....i buziaki też!
Jolu zdrowia Ci życzę . Oj nie wiem czy byś zniosła te dzisiejsze tortury Bariego : Pobieranie krwi , 2 kroplówki , połknięcie płynu kontrastowego i prześwietlenie brzuszka , 6 zastrzyków . Wróciliśmy po 3 godzinach.
Oj,to się nacierpiał biedaczek.....współczujemy mu ,ja i Frodo!Hej ,będzie dobrze......Uszy do góry!
Skowronki! Dzień się budzi! Już niektóre z was w pracy,ale te ,,bezrobotne"?,,leniwe"?Też czas już łóżka zaścielić!
Prace na dziś zaplanowane?Bo u mnie wielki spontan!
Miłego dnia
Pięknymi daliami skowronki otworzyły dzionek.Te pierwsze jak robione z bibułki ...
A piesek ,piesków ci u mnie dostatek ,aż nadto ...))
Pozdrawiam Nie leniuchuję ,piorę ,sprzątam i gotuję i jeszcze inne rzeczy robię ,że nie ma kiedy zasiąść .Zaraz wychodzę na zebranie ,a wcześniej za nim ,kupiłam teściowej dwie sadzonki muszę więc wsadzić w glebę Ściskam mocno Marta