Ewo nie trzeba tu zdolności ( przynajmniej do niektórych gifów) tylko jest potrzebny program który je robi , trzeba wgrac w komputer i proste gify same sie prawie robią . Chętnie pomogę jeśli chcesz , tylko program musisz wgrac.
Ja w pierwszym roku po posadzeniu lub przesadzeniu nie daję żadnych nawozów, ale magiczna siłą dolistnie możesz opryskac jeśli roslina wygląda źle. Ja dolistnie opryskuje mieszanką nawozu dolistnego w płynie ogólnego stosowania pomieszanego z nawozem płynnym dolistnym do iglaków. Obydwa nawozy firmy Florowit ale jak masz magiczną siłę to też możesz , roztwór zrób słabszy niż w przepisie napisali.
Serdecznie dziękuję za pozdrowienia tym bardziej ze to Twój pierwszy post na naszym forum,U mnie było ładnie ale juz się zepsuło , zaczał padac deszcz, wprawdzie niezbyt mocny ale jednak nie da sie nic zrobic. Pozdrawiam równiez i jeszcze zapytam czy masz zamiar założyc swój wątek i pokazywac swój ogród?
Edit Wyświetlało mi ze to pierwszy post , teraz wyświetla że czwarty. To mało ważne , dzieki za wizytę , jeszcze raz pozdrawiam.