Wpadam, by pomachać! Czytam, że już oczko wolne od lodu, i kwitną krokusy. Moje już przekwitły!
Po przesadzeniu chyba najważniejsze jest zeby miał wilgotna ziemię i nie dawaj mu nawozów doglebowych w pierwszym roku po przesadzeniu niech wykształci te drobne korzonki które nawóz może spalic.Też mam nadzieje ze da sobie radę bo rh dobrze sobie radza po przesadzaniu.Pozdrawiam również.
Haniu jak miło Cię widziec , cały czas mam zamiar wpaśc do Ciebie bo miałas miec dziś mile spotkanie ,muszę zobaczyc jak sie udało ale na razie cały czas mam zajęcie z odpisywaniem. na pewno przyjdę .
Zależy o jakim sezonie mowa. jeśli mówisz o pracy w ogrodzie to jak najbardziej. m mnie zagonił do pomagania mu za karę że kazałam wyciąc świerka muszę pomagac przesadzac rh i azalie. Przesadziliśmy już szesc a jeszcze dwa pozostały z czego jeden będzie ważył chyba piec ton. Sezon na oglądanie przyrody i przyjmowanie gości albo chocby krótkie posiedzenie na tarasie na razie w dalekiej perspektywie.
Dopiero o północy dobrnęłam do Ciebie, Bogdziu, ale zanim przeczytałam siedem stron, to już dzisiaj się zrobiło
Oznajmiam, że i ja dowiedziałam się, że mam kręgosłup!
Na razie trzy dni pracy za mną a końca nie widać! Ale powolutku, pomalutku i jakoś się uporam, czego i Tobie życzę