Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Rododendronowy ogród II. » Edycja postu

Rododendronowy ogród II.

Bogdzia 23:12, 19 sie 2012

ana_art napisał(a)

Bożenko czy Ty kupowałaś Rh w necie? Jeśli tak to gdzie? u mnie na miejscu nędza i rozpacz w tej kwestii, posadziłam 3 sztuki na nowej rabacie zgodnie z Twoimi wskazówkami a potrzebuje jeszcze

Ja kupowałam u p Ciepłuchy w Konstantynowie Łódzkim -mam adres jeśli chcesz.

tak poproszę
widze że przyjemnie spędziłaś dzisiejszy dzień

wyśle na pw.
Ewa 23:30, 19 sie 2012

Ależ cudne spotkanie i to rzut beretem ode mnie
Wierszyk jak zwykle świetny
Bogdziu uśmiałam się do łez, bo ja też jak widzę się na zdjęciach mówię tak jak TY: muszę schudnąć
no to trzymam kciuki
Pozdrawiam wszystkich sąsiadów z Gliwic
hanka_andrus 23:31, 19 sie 2012

Bożenko,gratuluję wypadu na południe! Do takich magicznych ogrodów,a każdy inny,bez naśladownictwa.
I to mi się podoba.
A Twój wiersz od serca napisany,bo serdecznie Cię witano i oprowadzano po zakątkach.
Siej te kosmosy,może i ja się załapię na jakieś nasionko....potem.

Buziaczki i pozdrówka dla całej ekipy gliwickiej.
Mala_Mi 00:19, 20 sie 2012

No i nie wiem co mam w pierwszej kolejnosci skomentowac...... wiec kolejność nie jest związana z rangą
- wcale nie musisz chudnąć.... wyglądasz ładnie jak schudniesz to Ci się porobią zmarszczki... poza tym kobiety odchudzające sie są zgryżliwe i nie do zycia

- kosmos pełny........ cudniasty.. siej , rozmnażaj, a ja się ustawiam w kolejce po nasionko.... albo i 3

- wiersz jak zwykle niesamowity....... a to między wierszami..to już wogle najwspanialsza rzecz...... i od razu mi sie skojarzyło, że w Rzeszowie nawet nie mielismy czasu porozmawiać..... posiedziec.. za szybko, za krótko

- pajęczyna z drutu..... zajefajna

- jak tam mój kolega przeżył podróż.... pytam się, czy się nie zniechęcił do wyjazdów... bo to jeszcze nie koniec..... stoję w kolejce do wizyty

- a z fotami to mnie nawet pocieszyłaś, bo myslałąm, że jestem taka fujara i nigdy nie mam zdjeć ze spotkań... a to po prostu tak ma być..... za dużo wrażeń, by pamiętac o fotkach..... i taki M to skarb na wyjeżdzie.... przypomni jak trzeba...

I cieszęsię, że udało sie Wam dojechać i wrócić, bo cały dzień straszą w radiu jakie to korki i ile wypadków.. mogę isć spać spokojnie
Bogdzia 07:49, 20 sie 2012

Ewa napisał(a)
Ależ cudne spotkanie i to rzut beretem ode mnie
Wierszyk jak zwykle świetny
Bogdziu uśmiałam się do łez, bo ja też jak widzę się na zdjęciach mówię tak jak TY: muszę schudnąć
no to trzymam kciuki
Pozdrawiam wszystkich sąsiadów z Gliwic

Myślałam o Tobie Ewo że gdzieś tu bliziutko jesteś.Pierwszy raz byłam na Śląsku i nie odczułam wcale tego przytłaczającego klimatu jaki się mu przypisuje. Bardzo mi się podoba.Co do odchudzania to ostatnio jak sie postanowiłam odchudzac to nawet byłam w salonie w którym odchudzał sie nasz były lewicowy prezydent i jak mi powiedzieli co mi wolno a co nie, dali ziółka to tak sie zdenerwowałam że prosto od nich poszłam do kawiarni oczywiście na torcika. I już było po odchudzaniu.Pozdrówka.
Bogdzia 07:51, 20 sie 2012

hanka_andrus napisał(a)
Bożenko,gratuluję wypadu na południe! Do takich magicznych ogrodów,a każdy inny,bez naśladownictwa.
I to mi się podoba.
A Twój wiersz od serca napisany,bo serdecznie Cię witano i oprowadzano po zakątkach.
Siej te kosmosy,może i ja się załapię na jakieś nasionko....potem.

Buziaczki i pozdrówka dla całej ekipy gliwickiej.

Haniu miło Cię widziec.Bardzo nieudolnie przedstawiłam te ogrody ale to z nadmiaru wrażeń. To był bardzo miły dzień a kosmosy będę starannie pielęgnowac i o Tobie pamiętac.Serdecznie pozdrawiam.
Bogdzia 07:59, 20 sie 2012

asc napisał(a)
No i nie wiem co mam w pierwszej kolejnosci skomentowac...... wiec kolejność nie jest związana z rangą
- wcale nie musisz chudnąć.... wyglądasz ładnie jak schudniesz to Ci się porobią zmarszczki... poza tym kobiety odchudzające sie są zgryżliwe i nie do zycia

- kosmos pełny........ cudniasty.. siej , rozmnażaj, a ja się ustawiam w kolejce po nasionko.... albo i 3

- wiersz jak zwykle niesamowity....... a to między wierszami..to już wogle najwspanialsza rzecz...... i od razu mi sie skojarzyło, że w Rzeszowie nawet nie mielismy czasu porozmawiać..... posiedziec.. za szybko, za krótko

- pajęczyna z drutu..... zajefajna

- jak tam mój kolega przeżył podróż.... pytam się, czy się nie zniechęcił do wyjazdów... bo to jeszcze nie koniec..... stoję w kolejce do wizyty

- a z fotami to mnie nawet pocieszyłaś, bo myslałąm, że jestem taka fujara i nigdy nie mam zdjeć ze spotkań... a to po prostu tak ma być..... za dużo wrażeń, by pamiętac o fotkach..... i taki M to skarb na wyjeżdzie.... przypomni jak trzeba...

I cieszęsię, że udało sie Wam dojechać i wrócić, bo cały dzień straszą w radiu jakie to korki i ile wypadków.. mogę isć spać spokojnie

Jak to miło od rana przeczytac Twoje słowa i miec jasno wytłumaczone dlaczego nie muszę się odchudzac no i dzięki temu obejdzie sie dziś nawet bez tortu łagodzącego stres. Już wiem (i masz rację) że stała bym sie zgryźliwą babą.Jesteś super przyjacielem , od razu pomagasz na stres.
Co do wyjazdów to Twój kolega nawet nic nie marudzi i jest zadowolony z tych wyjazdów , tylko bardzo pilnuje obiecanej godziny powrotu ale ponieważ są to dalekie podróże to mu sie nie dziwię.Wieke godzin za kółkiem to już męczące jest w pewnym wieku.Dobrze że robienia zdjec pilnował bo bez niego pewnie nic bym nie zrobiła .Za ostatnie zdanie przesyłam Ci mnóstwo buziaków.Później wejdę zobaczyc co u Ciebie bo teraz mam pilną robotę i muszę się wyłaczyc z Ogrodowiska.
Bea 08:28, 20 sie 2012

Witam.

Bardzo fajna relacja fotograficzna z ogrodów Angielskich Dziewczyn.
Miło było obejrzeć je oraz właścicielki i Ciebie (a ja najpierw zwróciłam uwagę na uśmiechy ) , a wiersz .....

Zapraszamy na Śląsk.

Pozdrawiam
popcorn 08:35, 20 sie 2012

Bożenko ale mieliście super wycieczkę! I piękny, ciepły, wzruszający wiersz I ogrody przepiękne!!!
Też uważam że nie musisz się odchudzać, odchudzająca się kobieta to zła i wredna kobieta!
Miłego dnia!!!
sylllwia 08:52, 20 sie 2012

Ale fajne spotkanie z angielskimi dziewczynami w ich ogrodach, a wiersz uroczy