Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Rododendronowy ogród II.

Rododendronowy ogród II.

Poziomka 08:18, 21 sie 2012

irena_milek napisał(a)

I przy okazji u ciebie pozdrawiam Dzidkę, Jasię, Elfika i jej męża, miałam okazję wszystkich poznać

Irenko bardzo sobie cenimy Przyjaciół z Ogrodowiska.
Pozdrawiamy serdecznie
Bogdzia 08:21, 21 sie 2012

dajana napisał(a)
Bożenko co ja czytam byłaś w Gliwicach? jaka szkoda ze nie wiedziałam,,podjechałabym choćby na chwilę aby cię uściskać .Byłaś tak blisko mnie Trudno się mówi ,,moja wina bo nie było mnie przez kilka dni.Wiem jak wspaniałe są wasze spotkania i troszkę mi smutno ze ja nigdzie nie bywam Może przyszły rok będzie dla mnie łaskawszy Jeśli chodzi o odchudzanie to fajny masz sposób hi,hi kawal dobrego ciacha .Nie odchudzaj się ,,wyglądasz super zdrowo i młodo dzięki temu ze masz troszkę ciałka .Ja robię wszystko aby go nabrać bo bardzo zmarniałam po mojej budowie .Wyglądam przez to żałośnie Odzyskam jednak swoją wagę ,zbliża się zima to najlepsza okazja Serdecznie cię pozdrawiam życząc jednocześnie miłego poranka

Dajanko mnie sie wydawało ze nie jest tak blisko do Ciebie, ale Ty wiesz lepiej. W takim razie rzeczywiście szkoda bo miło by było zobaczyc sie w realu. Tym bardziej szkoda że jak piszesz nie bywasz na spotkaniach to chociaż jedno malutkie byśmy miały wspólne. Mam nadzieję że jeszcze taka szansa będzie, a gdybys zbłądziła w okolice Łodzi to o każdej porze zapraszam. Co do odchudzania to na taki stres musi byc kawał dobrego tortu. Ja tak wogóle jestem przekorna dusza i jak są jakieś nakazy to we mnie od razu jest bunt dlaczego mam sie dostosowac do głupich zasad bo przy mądrych się nie buntuje, no ale zakazy jedzenia pysznych rzeczy mądre nie są.A Ty jak mozsz je te pyszności to sobie nie żałuj. Również życzę Ci dobrego dnia i myślę że nasze spotkanie i tak się odbędzie, jeszcze nic straconego.
Bogdzia 08:24, 21 sie 2012

Martek napisał(a)
Radosne spotkanie się odbyło
Bożenkę zaraz na rymy wzięło

Oryginalne foty w lustrze ...

Pozdrawiam Bogdziu :

Dzięki Marto za pozdrowienia i ja też życzę Ci miłego dnia. Spotkanie oczywiscie same ochy i achy ale nie może byc inczej jak sie jedzie do tak wspaniałych ogrodniczek i znawczyń tematu , no i przemiłych dziewczyn.

Bogdzia 08:25, 21 sie 2012

Ewa napisał(a)
Ale fajne zdjęcia , pomysł świetny
Pozdrawiam

Miłego dnia Ewciu.
Bogdzia 08:35, 21 sie 2012

Poziomka napisał(a)
Bogdziu , było mi bardzo miło że zechcieliście z Małżonkiem przyjąć nasze zaproszenie , przywieźliście z Sobą piękną pogodę, że już nie wspomnę o pysznym cieście
Pozdrawiam gorąco Jasia
I tu miało być kilka zdjęć ku pamięci ale od 2 dni mam kłopoty z internetem i teraz korzystam grzecznościowo z obcego internetu.

Jasiu zdjęcia prawdę mówiąc by się przydały bo ja tak byłam zauroczona waszymi roslinami że o robieniu zdjęc zapominałam ale tak to jest jak się jest w tak ciekawym miejscu jak Wasze ogrody i widzi się tyle bardzo ciekawych roślin. Przyznaję dałam plamę z tymi zdjęciami. Pocieszam się tylko tym że w Waszych wątkach jest co ogladac i osoby zainteresowane mogą zajrzec bo warto. To my bardzo dziękujemy za gościnę i zapraszamy do siebie całą Waszą Gliwicką Grupę.
jotka 09:37, 21 sie 2012

Bogdziu, cieszę się z Twojej (Waszej) eskapady na Ślask Spotkania Ogrodowiskowe są wspaniałe, ale takie kameralne jeszcze bardziej. Życzę jeszcze wielu takich spotkań i pozdrawiam
Milka 15:45, 21 sie 2012

Bożenko, udane kopiowanie pomysłu Ani, ale i do takich zdjęć mus mieć talent i to co coś
Łucję, może jeszcze poznam, pewnie niejedna okazja się nadarzy
a i tak się cieszę, że dzięki tobie wiemy, że te rejony Polski są piękne i nie takie jak w obiegowej, chyba steretypowej opinii
Robert jednak kiedyś i do mnie zawuta, a jak jedzie, to wiesz, zapakowany po brzegi
miłego wieczorka i korzystaj z pełni lata
Milka 15:50, 21 sie 2012

Poziomka napisał(a)

I przy okazji u ciebie pozdrawiam Dzidkę, Jasię, Elfika i jej męża, miałam okazję wszystkich poznać

Irenko bardzo sobie cenimy Przyjaciół z Ogrodowiska.
Pozdrawiamy serdecznie

Jasiu, wiem, to jest niesamowite jeszcze raz pozdrawiam
Agacia 20:22, 21 sie 2012

Bogdziu!! Ale się porobiło! Pierwszy wątek już ma tysiaka - wielkie gratulacje! - a drugi rośnie chyba jeszcze szybciej! Szok!

W wolnej chwili (na nadmiar których chyba nie cierpisz ) wpadnij do mnie - widziałam w Chorwacji drzewka, które wyglądają jak różaneczniki, ale chyba nimi nie są (?). Myślę, że spodobają Ci się Specjalnie zrobiłam zdjęcia

Pozdrawiam serdecznie!
Agacia
Bogdzia 20:53, 21 sie 2012

jotka napisał(a)
Bogdziu, cieszę się z Twojej (Waszej) eskapady na Ślask Spotkania Ogrodowiskowe są wspaniałe, ale takie kameralne jeszcze bardziej. Życzę jeszcze wielu takich spotkań i pozdrawiam

Jolu ja od dawna mam wstręt do podróży ale jak sie człowiek spotyka z przemiłymi ludźmi w pięknych ogrodach to i podróż jest tego warta. Było bardzo sympatycznie i bardzo jestem wdzieczna dziewczynom za ten dzień zarówno Jasi i Dzidce jak i niczego sie nie spodziewającym Łucji i Eli. Miło że chciały sie ze mną zobaczyc i znalazły dla mnie czas.No i M Eli - Boguś (był u mnie więc go znasz) też przemiły facet nie grymasił na babskie pomysły i przyjechał a potem nas wyprowadził z miasta. I jak tu nie zachwycac sie takimi ludźmi i ich bardzo niezwykłymi ogrodami?Pozdrawiam Cię serdecznie.