Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Rododendronowy ogród II.

Rododendronowy ogród II.

Bogdzia 20:56, 21 sie 2012

irena_milek napisał(a)
Bożenko, udane kopiowanie pomysłu Ani, ale i do takich zdjęć mus mieć talent i to co coś
Łucję, może jeszcze poznam, pewnie niejedna okazja się nadarzy
a i tak się cieszę, że dzięki tobie wiemy, że te rejony Polski są piękne i nie takie jak w obiegowej, chyba steretypowej opinii
Robert jednak kiedyś i do mnie zawuta, a jak jedzie, to wiesz, zapakowany po brzegi
miłego wieczorka i korzystaj z pełni lata

Wiesz Irenko ja tylko ze względu na podróże załuję że nie mieszkamy wszyscy bliżej siebie ale może wtedy było by mniej ciekawie?Jednak w pewnym wieku dalekie podróże nie są w cenie.Pozdrawiam Cię serdecznie.
Bogdzia 20:57, 21 sie 2012

Agacia napisał(a)
Bogdziu!! Ale się porobiło! Pierwszy wątek już ma tysiaka - wielkie gratulacje! - a drugi rośnie chyba jeszcze szybciej! Szok!

W wolnej chwili (na nadmiar których chyba nie cierpisz ) wpadnij do mnie - widziałam w Chorwacji drzewka, które wyglądają jak różaneczniki, ale chyba nimi nie są (?). Myślę, że spodobają Ci się Specjalnie zrobiłam zdjęcia

Pozdrawiam serdecznie!
Agacia

Agatko dzięki za gratulacje. Byłam u Ciebie i bardzo mi sie podobaja.
an_tre 21:04, 21 sie 2012

Bogdzia napisał(a)

Bożenko wszystkie wwyszły rewelacyjnie

Dzięki że zajrzałaś Aniu. Twój pomysł jest bardzo oryginalny więc i mnie skusił.
Bożenko ja zaglądam do twojego ogrodu codziennie i czytam, ale nie zawsze potrafię wstrzelić się w dyskusje, bo to co chciambym powiedzieć już inni powiedzieli, więc się nie powielam
Rajski Ogród Ani + Rajski ogród Ani 2... niekończące się marzenie... http://www.ogrodowisko.pl/watek/2691-maj-2012-duszniki-zdroj-park-zdrojowy-i-okolice http://www.ogrodowisko.pl/watek/1966-ogrod-w-lubiechowie-kolo-ksiaza
an_tre 21:06, 21 sie 2012

Dziś byłam u córki i spostrzegłam ćmę koliberka, może nie najlepiej, ale udało mi się cyknąć fotki spijał nektar z floksa zaraz wstawię u siebie
Rajski Ogród Ani + Rajski ogród Ani 2... niekończące się marzenie... http://www.ogrodowisko.pl/watek/2691-maj-2012-duszniki-zdroj-park-zdrojowy-i-okolice http://www.ogrodowisko.pl/watek/1966-ogrod-w-lubiechowie-kolo-ksiaza
agniecha973 21:08, 21 sie 2012

Bogdziu, u mnie dzisiaj zlot bocianów. Chyba nocują na trasie, bo 5 lub 6 krążyło nad wieżą kościelną próbując tam znaleźć dla siebie miejsce. 3 zostały na wieży, 1 siedzi na drzewie w parku, 1 na remizie strażackiej. Mieliśmy niezły pokaz szybowania. Do Ciebie Bogdziu pytanie oczywiście O której godzinie będą odlatywać, skoro świt? Zrobiłam kilka zdjęć, ale szaro już było i nieostre i teraz zastanawiam się czy jak wstanę rano mam szansę je uchwycić?
majkel0326 21:08, 21 sie 2012

Bogdziu,cofnęłam się kilka stron.Przeczytałam,że podoba Ci się ten pomarańczowy kosmos diablo.Jak by co to służę nasionkami
KasiaWB 21:09, 21 sie 2012

Witaj Bogdziu, udało mi się troszkę nadgonić Twój wątek, idziesz jak burza już pisałam u Dzidki, ale jeszcze raz fajne mieliście spotkanie w pięknych ogrodach bardzo intensywny dzień
Pozdrawiam serdecznie
Bogdzia 21:13, 21 sie 2012

an_tre napisał(a)

Bożenko wszystkie wwyszły rewelacyjnie

Dzięki że zajrzałaś Aniu. Twój pomysł jest bardzo oryginalny więc i mnie skusił.
Bożenko ja zaglądam do twojego ogrodu codziennie i czytam, ale nie zawsze potrafię wstrzelić się w dyskusje, bo to co chciambym powiedzieć już inni powiedzieli, więc się nie powielam

Aniu bardzo mi miło że zaglądasz ja tez nie zawsze piszę a nawet nieraz specjalnie sie nie loguję żeby poczytac co u kogo sie dzieje bo jak sie zaloguje i chcę coś napisac to trzeba wiecej przeczytac żeby wiedziec o czym mowa . Pozdrawiam Aniu.
Bogdzia 21:14, 21 sie 2012

an_tre napisał(a)
Dziś byłam u córki i spostrzegłam ćmę koliberka, może nie najlepiej, ale udało mi się cyknąć fotki spijał nektar z floksa zaraz wstawię u siebie

Przylecę zobaczyc.
Bogdzia 21:18, 21 sie 2012

agniecha973 napisał(a)
Bogdziu, u mnie dzisiaj zlot bocianów. Chyba nocują na trasie, bo 5 lub 6 krążyło nad wieżą kościelną próbując tam znaleźć dla siebie miejsce. 3 zostały na wieży, 1 siedzi na drzewie w parku, 1 na remizie strażackiej. Mieliśmy niezły pokaz szybowania. Do Ciebie Bogdziu pytanie oczywiście O której godzinie będą odlatywać, skoro świt? Zrobiłam kilka zdjęć, ale szaro już było i nieostre i teraz zastanawiam się czy jak wstanę rano mam szansę je uchwycić?

Agnieszko pewności nie mam ale raczej rano ich nie zastaniesz bo skoro świt odlecą chyba zeby jakies wiatry im przeszkadzały bo wiadomo one z prądów powietrznych korzystaja.Ja tez niedawno wieczorem robiłam zdjecia takiemu bocianiemu sejmikowi i nie byłam zadowolona bo już szarówka była więc poleciałam rano ale ich już nie było.