Bogdziu zapewniam, że nikt nie będzie zwracał uwagi na to co Ty
My widzimy siebie inaczej niż widzą nas inni i zazwyczaj jesteśmy wobec siebie zbyt krytyczni.
Będzie dobrze! Jesteś przesympatyczną osobą i masz cudowny ogród. Czego więcej chcieć u Mai w Ogrodzie?
Bogdziu, dla nas to wielka gratka zobaczyć znajomy ogród w TV, wszystko na pewno świetnie wypadło, bo przecież Ty z telewizją już obyta, wszak to nie jest Twój debiut
Gratuluję, oczywiście będę cierpliwie czekała na emisję, bo ogród wart jest pokazania szerszej publiczności.
Bogdziu okna w salonie ukazuje coś pięknego kolory, kompozycje super. A deszczem to się nie przejmuj jak ktoś ma tak piękny ogród to nawet w taką pogodę wyjdzie dobrze .Będę czekała na emisję i z uwagą obejrzę
Gratuluję i pozdrawiam
Ja nie wiedziałam, ale się domyśliłam. Problemy zdrowotne wykluczyłam, bo było o tym, że samo przejdzie. A o gościach coś było i o poważnych przygotowaniach. No to kto jak nie Maja i kiedy jak nie teraz, gdy najwięcej kwitnie. Ale fajnie! Gratulacje! Justyna dobrze napisała, że siebie i swoje "występy" inaczej postrzegamy, więc na pewno będzie pierwsza klasa.