Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Rododendronowy ogród II.

Rododendronowy ogród II.

Anabell 22:23, 24 maj 2013

Cieszę się, wspieram, dodaję optymizmu.
grazyna 22:29, 24 maj 2013

No nareszcie będziesz Ty i Twój Raj u Mai O qrcze, ale się cieszę, wszyscy moi znajomi słyszą o Twoim cudownym ogrodzie z rh, a teraz zobaczą, jak podasz nam datę emisji

Trzymam kciuki - jak trema może być u nauczyciela ? Trzymam mocno jednak
Kondzio 22:32, 24 maj 2013

Gratuluje i się ciesze z tobą ja tylko czekałem kiedy twój piękny ogród będzie u Mai hi hi hi a tu takie wiadomości ale się cieszę
Mala_Mi 22:40, 24 maj 2013

A ja patrzę i wiem co czułaś.. bo M pokazuję fotki i mówię.. szkoda, że ten nie kwitnie, ten nie kwitnie, a ten to taki jest, a ten taki..... szkoda.....

Ale wiem co czułam jak pierwszy raz weszłam do Twego ogrodu.. w nim może nie kwitnąć nic, a i tak jest ładny........... ale jednak sporo kwitnie..... i dobrze, że nie wszystkie, bo zazdrośników mogłoby trafić przed telewizorem

Bawcie się jutro dobrze Pogody wam życzę .. bo zimno okropnie ..

I miło mi było popatrzeć jeszcze raz przez okno

No tak , jeszcze powinni pokazać jesień w Twoim ogrodzie.. Krainę Króla Midasa.....

Oj cudny masz ogród........ a ja zaczynam się łamać nad kupnem kolejnego rh
Krys 22:49, 24 maj 2013

Bozenko gratulacje
gierczusia 23:01, 24 maj 2013

Ja teź się cieszę ,że będę Cię i Twoje cudowności u Mai obejrzeć ... Ojjjj, jaka ja jestem niecierpliwa
gierczusia 23:07, 24 maj 2013

A z tym profesjonalnym choć darmowym amkijażem uśmiałam się jak byk ... Bogdziu ... My jesteśmy z Ciebie bardzo dumni
anna_studio 23:12, 24 maj 2013

...dołączam do gratulacji i czekam na znak... KIEDY???
Pozdrawiam ciepło...
danuta_szwajcer 23:20, 24 maj 2013

Bożenko gratuluję bardzo i ciesze się, że będe mogła ten Twoj przepiękny ogród zobaczyc i nagram go sobie jak wszystkie najciekawsze odcinki, Szkoda tylko, że tak zimno ale deszcz faktycznie wyostrza kolory więc bedzie dobrze Niedosyt zapewne będziesz miała bo swój ogrod znasz i moze bys chciała jeszcze i to pokazac i tamto Ale my nie znamy i napewno wszyscy będa zachwyceni. Będe dumna z Ciebie jak będe oglądac i wszystkim kto lubi ogrody powiem zeby oglądali bo warto Pozdrawiam i zycze miłych dalszych spotkań
Margarete 23:44, 24 maj 2013

Ojej Bożenko ale udało ci sie utrzymać w tajemnicy tę wizytę Mai, może i dobrze. Ale na pewno nerwów ci nie zazdroszcze i niedosytu bo takie nagranie nam, zainteresowanym pokazaniem wszystkiego - wydaje sie zawsze za krótkie, zbyt powierzchowne albo nie takie jakies... ale na pewno będzie super wyglądało w TV, i ty i twoje cudne rosliny. Gratuluje ci szczerze i ciesze razem z Tobą, a przede wszystkim razem z pozostałymi uczestnikami tego forum jestem z ciebie bardzo dumna.
Jutro jestem u ciebie to na żywo ci to wszystko powiem. I pogoda nam nie straszna, ani żaden deszcz, kurtki, kalosze i jesteśmy u ciebie. Do Jutra ! Buziaki