Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Rododendronowy ogród II.

Rododendronowy ogród II.

Milka 00:23, 05 cze 2013

Bogdzia napisał(a)

Agnieszko nie będę się powtarzac z rh ale pokażę Ci kwiat piwonii Krinkled White który właśnie zakwitł.Wiem ze chciałaś kupic więc popatrz. Kiedyś widziaam go i był bardziej biały i miał sztywniejsze patki a ten zalatuje leciutkim różem ale może w nastepnych latach się wyrobi.

Bożenko, to na pewno ta sama piwonia
jak moje sie otworzą, to sie jeszcze dla upewnienia przyjrzę
Milka 00:27, 05 cze 2013

Szybko ci kwitną martagony, u mnie jeszcze żadna lilia nie kwitnie, no i psy połamały całe mnóstwo!
popcorn 08:28, 05 cze 2013

Bozenko nie moge sie dodzwonic do kwiatyllo... czekam na odpowiedz na maila. Anitka tez chciala u nich cos zamowic, jak sie spotkamy moglaby tez przekazac sadzonki? Jak masz ochote, to napisz co bys chciala, moge zalatwic
buziaki
k.
Bogdzia 09:24, 05 cze 2013

popcarol napisał(a)
Bozenko nie moge sie dodzwonic do kwiatyllo... czekam na odpowiedz na maila. Anitka tez chciala u nich cos zamowic, jak sie spotkamy moglaby tez przekazac sadzonki? Jak masz ochote, to napisz co bys chciala, moge zalatwic
buziaki
k.

Karola ja też do nich właśnie dzwoniłam i nikt nie odbiera telefonu. Ja bym jeszcze kupiła ze dwa czosnki niedzwiedzie i dwie piwonie Krinkled White ale tylko wtedy jeśli sa w doniczkach bo jak nie to nie chcę. Jak nie odbierają telefonu to moze nie pracują i tylko nie wycofali oferty? Poczekamy czy Ci odpiszą.Jeśli są w doniczkach to zamawiaj , czosnek nie musi byc w doniczce bo on juz skończył wegetację.
Bogdzia 09:28, 05 cze 2013

irena_milek napisał(a)
Szybko ci kwitną martagony, u mnie jeszcze żadna lilia nie kwitnie, no i psy połamały całe mnóstwo!

Wiele osób mówi ze albo psy albo ogród. Trudno to pogodzic szczególnie jeśli pies jest zywiołowy więc masz straty. Wiem że te straty dla Ciebie mniej ważne niż piesy. Moje nowe martagony były posadzone wcześniej do doniczek i dlatego pewnie juz kwitną ale tylko te jedne , pozostałe są maleńkie .Sporo ich kupiłam i wszystkie gatunki jakie były w sprzedaży ale na razie wielkiego pożytku z nich nie ma oprócz tego jednego rodzaju.
Bogdzia 09:29, 05 cze 2013

Marzena2007 napisał(a)
Ja się u Ciebie nigdy nie nudzę

bardzo sie cieszę z tego powodu a ja do Ciebie wejśc nie mogę bo mi pisze ze strona niedostępna lub wycofana- no coś w tym rodzaju.
Bogdzia 09:33, 05 cze 2013

finka napisał(a)

Bogdziu, piękny 'Hachman's Charmant' jedna z moich ulubionych odmian, chociaż teraz chodzą mi po głowie późne Rh.Seidla... oj nie bęzie można spokojnie czekac na Twój program pozdrawiam

Marto bezbłędnie rozpoznałaś. Jak kręcili u mnie program to wiele rh jeszcze nie kwitło , wolałabym by kręcili później ale mieli wyjazd do Niemiec , nie bedzie tak kolorowo jakbym chciała i realizator też miał inny pomysl niż ja bym chciała.Jak wyjdzie tak wyjdzie , oni decydują.
Bogdzia 09:33, 05 cze 2013

agata19762 napisał(a)
wzajemnie spokojnej nocki Bogdziu !!!!!!!

Agatko pozdrawiam.
Bogdzia 09:34, 05 cze 2013

reni napisał(a)
U Ciebie nudy? Nigdy..mogłabym oglądać bez końca..pozdrawiam

Dzięki Reni za miłe słowa. Muszę szybko kończyc bo zapowiedzieli dziś dzień bez prądu, coś pewnie będą robic.Pozdrawiam.
Bogdzia 09:35, 05 cze 2013

Dzidka napisał(a)

Bożenko,i stale chodzę i zaglądam jak rośnie. Jak zakwitnie, pokażę.. Dziękuję

Wiesz pewnie że za kwiatki sie nie dziękuje, ale zdjęcie chetnie obejrzę.