Bozenko nie moge sie dodzwonic do kwiatyllo... czekam na odpowiedz na maila. Anitka tez chciala u nich cos zamowic, jak sie spotkamy moglaby tez przekazac sadzonki? Jak masz ochote, to napisz co bys chciala, moge zalatwic
buziaki
k.
Karola ja też do nich właśnie dzwoniłam i nikt nie odbiera telefonu. Ja bym jeszcze kupiła ze dwa czosnki niedzwiedzie i dwie piwonie Krinkled White ale tylko wtedy jeśli sa w doniczkach bo jak nie to nie chcę. Jak nie odbierają telefonu to moze nie pracują i tylko nie wycofali oferty? Poczekamy czy Ci odpiszą.Jeśli są w doniczkach to zamawiaj , czosnek nie musi byc w doniczce bo on juz skończył wegetację.
Wiele osób mówi ze albo psy albo ogród. Trudno to pogodzic szczególnie jeśli pies jest zywiołowy więc masz straty. Wiem że te straty dla Ciebie mniej ważne niż piesy. Moje nowe martagony były posadzone wcześniej do doniczek i dlatego pewnie juz kwitną ale tylko te jedne , pozostałe są maleńkie .Sporo ich kupiłam i wszystkie gatunki jakie były w sprzedaży ale na razie wielkiego pożytku z nich nie ma oprócz tego jednego rodzaju.
Marto bezbłędnie rozpoznałaś. Jak kręcili u mnie program to wiele rh jeszcze nie kwitło , wolałabym by kręcili później ale mieli wyjazd do Niemiec , nie bedzie tak kolorowo jakbym chciała i realizator też miał inny pomysl niż ja bym chciała.Jak wyjdzie tak wyjdzie , oni decydują.