Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Rododendronowy ogród II.

Rododendronowy ogród II.

Bogdzia 15:44, 05 cze 2013

popcarol napisał(a)
Bożenko ok, jasne. Hmm dałaś mi do myślenia...
wrócił Ci prąd?
pozdrówka
k,.

Mam prąd .No i co postanowiłaś?
Mala_Mi 15:53, 05 cze 2013

http://waja.strefa.pl/piwonie_ej/piwonie_ej.php?Button=E-J
pOKAZOWE SADZONKI, JEST CENNIK...WSZYTKO FAJNIE... ALE DROGOG. ALE OCZY MOZNA POCIESZYĆ I JEST NA CZYM OKO ZWIESIĆ
Sorki za wielkie literki
popcorn 15:53, 05 cze 2013

Chyba poklikam Bożenko, wsadzę w doniczkę a na zimę do piwnicy Teściowej nie zmarznie, a uż będzie rosła. Cudna jest, a nikt inny jej nie ma, w doniczkach nikt nie sprzedaje...
jeśli zamówimy, te czosnki niedźwiedzie dla Ciebie wziąć?
Gardenarium 15:57, 05 cze 2013

Wpadłam, żeby zobaczyć jak tam Maja i co słychać, ale nie wiem na której stronce

Instagram Ogrodowiska
popcorn 15:58, 05 cze 2013

Aniu - wysylka po 15 sierpnia... i nie ma cen?
ale wybor!
pozdro
k.
eliza3 16:29, 05 cze 2013

Bożenko, zaglądam z pozdrowieniami. Nadrabiam zaległości odwiedzam ulubione ogrody i przemiłe ogrodniczki.
Zostawiam Ci mojego kwiatuszka, którego Ania asc zidentyfikowała jako złocień różowy. Prawda, że ładny?

Bogdzia 16:37, 05 cze 2013

Gardenarium napisał(a)
Wpadłam, żeby zobaczyć jak tam Maja i co słychać, ale nie wiem na której stronce

Danusiu , była Maja z ekipą ale rh jeszcze nie były rozwinięte , było mniej więcej tak jak w ubiegłym roku jak Wy byliście .Potem mieli wyjazd do Niemiec. Byli 24 i 27 maja . Mówili że są zadowoleni ale ja mam bardzo mieszane uczucia. Troszkę o programie napisałam tu

https://www.ogrodowisko.pl/watek/2074-rododendronowy-ogrod-ii?page=1220
Margarete 16:38, 05 cze 2013

Bogdzia napisał(a)

Aniu 4 zdjecia stare zeskanowałam dla nich ale perspektywy innych nie da sie pokazac w obecnym czasie bo drzewa i krzaki już wszystko zasłaniają i tylko to jedno robione z piętra jest możliwe do porównania.Ale jak chcesz to proszę już bez porównań tylko stare zdjecia.

Tu widac poczatek rabaty bylinowej której juz nie ma .

Tu również bylinowa i sumak , też go nie ma.

A tu jeziorko w pierwszej wersji (było potem poprawiane) ale kształt i wielkośc pozostała.Są również maleńkie rh te przy jeziorku rosnące do dzis.(te przy dużym kamieniu )

Ojej jakbym nie wiedziała że to twój ogród to w zyciu bym nie uwierzyła, przeciez to jest zupełnie inne miejsce niż to w którym byłam. Dopiero jak popatrzec na szczegóły domu, na układ okien w wykuszu i wyjście na taras, to po woli sie w głoeie układa,że to tu... ale róznica oszałamiająca. To jest bardzo duże pocieszenie,że mozna tak pieknie zaaranzowac miejsce które na początku jest takie "łyse", no i oczywiście nie tylko sama aranżacja ale i wytężona praca wasza dała takie cudne efekty.
Pozdrawiam i wracam do siebie odczarowywac deszcz... bo moja rabata stoi, przez te ulewy codzienne popołudniami....
Bogdzia 16:38, 05 cze 2013

eliza3 napisał(a)
Bożenko, zaglądam z pozdrowieniami. Nadrabiam zaległości odwiedzam ulubione ogrody i przemiłe ogrodniczki.
Zostawiam Ci mojego kwiatuszka, którego Ania asc zidentyfikowała jako złocień różowy. Prawda, że ładny?

Piękny oczywiście , kiedyś je miałam. Ja już nie mam nadziei że zajrzę do wszystkich ogrodów do których bym chciała. Nie wyrabiam czasowo. Pozdrawiam. Elu.
Bogdzia 16:41, 05 cze 2013

popcarol napisał(a)
Chyba poklikam Bożenko, wsadzę w doniczkę a na zimę do piwnicy Teściowej nie zmarznie, a uż będzie rosła. Cudna jest, a nikt inny jej nie ma, w doniczkach nikt nie sprzedaje...
jeśli zamówimy, te czosnki niedźwiedzie dla Ciebie wziąć?

Weż jedno opakowanie bo coś nie mam przekonania czy to urośnie ale jest okazja to spróbuję. No to weź mi też jedna piwonię jak tak mówisz.Dzięki.