Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Rododendronowy ogród II.

Rododendronowy ogród II.

Milka 12:53, 03 wrz 2012

wiersz i bajka zgrany duet z fotkami, cudne
dajana 13:36, 03 wrz 2012

Jak zawsze miło sie czyta i ogląda twórczośc Bozenki. Męzowi Bozenko towarzyszył rudzik a mnie kowaliki .Kopałam, przewoziłam, rozgarniałam a one wciaz były blisko mnie,, małe kiwaczki Tylko zdjęcia nie ma kto mi zrobić. Piekne zakupy zrobiłas,jesli chodzi o perowską to miałam ją dwa razy .Bardzo mi sie podoba,, jest jeszcze ładniejsza od lawendy Niestety dwukrotnie mi zmarzła .podobnie jak prusznik który mnie tez zachwyca .Miłego dnia życzę
zuza12 13:50, 03 wrz 2012

Pięknie, cudnie, niesamowicie bajkowo. Jeszcze nie zdążyłam przejrzeć pierwszego wątka a tutaj drudzi szybko rośnie. Pierwszy zostawiam do nadrobienia na zimowe wieczory, a teraz przemknę przez drugi. Tutaj jest super. Człowiek jest raz w zaczarowanym ogrodzie a innym razem z kamerą wśród zwierząt i jeszcze po drodze wpada na wieczorki poetyckie. Teraz juz z tąd nie wyjdę.
Pozdrawiam i zapraszam do mojego zwykłego i wciąż zmienianego ogrodu.

hanka_andrus 16:17, 03 wrz 2012

Bożenko, cały czas podziwiam!Ogród,właścicieli i......mieszkańców!
Pszczelarnia 16:21, 03 wrz 2012

O rudziku przyjacielu ogrodnika. Pozdrawiam.
Bogdzia 19:32, 03 wrz 2012

Dziś była swietna pogoda by popracowac w ogrodzie więc i pracowałam i odpoczywałam (huśtawka, ciasteczko, kaskada miłe szumiąca) no i dopiero teraz zajrzałam na Ogrodowisko a tu tyle gosci. Witam wszystkich najserdeczniej ciągle kwitnącą lilią wodną.

Bogdzia 19:36, 03 wrz 2012

Gardenarium napisał(a)
Bożenka ma dar widzenia rzeczy, których zwykły śmiertelnik nie widzi Podziwiam nieustannie

No i te wiersze tak sypane od niechcenia prosto z głowy, tak lekko i łatwo

Najpierw dziękuję Danusi która nie tylko poświęciła sporo czasu na przerzucenie mojego ostatniego wierszyka do mojego wątku ale jeszcze pochwaliła moje bajeczki i to jak? Dziekuję Danusiu bardzo.
Bogdzia 19:43, 03 wrz 2012

Ewa napisał(a)
Niezmienne Bodgdziu jak wpadam do Ciebie bardzo sie uśmiecham , a z tym dzis u mnie ciężko, bo powinnam do pracy iść,a nie mogę, a i wnuków u mnie niet i nic nie zapowiada , a i o zakupach jesiennych nuszę zapomieć( u nas zakaz). Jest tylko pierwszy stożek i w tym temacie radocha na całego
No to ja idę placek upiec i potem po sadzeniu zapraszam Cie Bogdziu na niego

Ewciu miło Cię widziec choruszku. Żal mi Cię bardzo że nie możesz popracowac w ogrodzie i z innych powodów również ale jednego nie zrozumiałam. dlaczego masz zakaz zakupów? Oszczędności? czy uczysz sie mimnimalizmu w ogrodzie?A najprawdopodobniej jest tak że w Twoim pieknym ogrodzie nic już więcej zmiescic nie można. U mnie już też nie, ale upycham kolanem ile mogę a Ty kolano masz chore to nie możesz ale jak wyzdrowiejesz to poszalejesz w sklepach i znów coś kolankiem upchniesz w ogrodzie. Na ciasto wstąpię bardzo chętnie choc już jadłam ale w Twoim towarzystwie mogę jeszcze troszke zjeśc (i przytyc pewnie ale co tam...)
Bogdzia 19:49, 03 wrz 2012

irena_milek napisał(a)

z wnukami, super
Dziewczyny chwile jakie spędzamy z wnukami dają nam tyle radości i szczęścia

ja moje całuję ile wlezie, bo jak będą starsze, to już się tak nie da

Bożenko, ależ ci się rozrosły te zakupy! będzie jeszcze piękniej, a wydawało się, ze nie może
pozdrawiam poniedziałkowo z pracy

i zapraszam na zieleń we wrocławskim ZOO

https://www.ogrodowisko.pl/watek/2301-zielen-we-wroclawskim-zoo?page=2#post_2

Nie byłam nigdy we Wrocławiu ( tylko przejazdem) wiec i w zoo a Ty pewnie miałaś dzień z wnusiami. Ja też z moimi bywałam w zoo ale łódzkim. Pięknie wybrałaś zielone fragmenty.
Bogdzia 19:50, 03 wrz 2012

Joaska napisał(a)
Ależ super te bajki ogrodowe Bogdzi

dzięki Joasiu.