Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Rododendronowy ogród II.

Rododendronowy ogród II.

malgorzata_s... 10:29, 06 gru 2013

Pozdrawiam z rana Ksawcio mnie uśpił, u nas takie wiatry to normalka halny nieraz mocniejszy. Mam nadzieję że u Was bardzo nie narozrabiał
malgocha1960 10:42, 06 gru 2013

Witaj Bożenko,u mnie tez wieje okropnie,pół nocy nie spałam od tego gwizdu brzóz,a teraz patrzę tylko czy któras nie wpadnie mi przez okno.
Bogdzia 14:38, 06 gru 2013

AgnieszkaW napisał(a)
U nas też wieje, ale już tak bywało, śniegu minimalnie, oby nie było gorzej. Pozdrawiam z rana

U mnie śniegu mało ale wieje coraz bardziej. Przez jakis czas co chwilę wyłączali prąd ale na razie wszystko w porzadku, oby juz tak zostało.Pozdrawiam Agnieszko.
Bogdzia 14:40, 06 gru 2013

Margarete napisał(a)
Ja też z bólem głowy wstałam i niewyspana, budziłam sie w nocy........ na chodnikach i na jezdni "szklanka"..........ruch samochodów mniejszy.........ale prąd mamy........to sukces, inni maja gorzej.........ma sie jeszcze to wszystko w łódzkim nasilić.............oby nie było gorzej.
Pozdrawiam !

Też w nocy mało spałam ale jak wyłaczyli prąd to w dzień nadrobiłam.U mnie cały czas wiatr sie nasila , rh szarpie jakby chciał z ziemi powyrywac.Ptaki tez chyba sie boja tego wiatru bo mało ich dziś przyleciało.
Bogdzia 14:42, 06 gru 2013

asc napisał(a)
MI też wczoraj prąd wywalało co chwila... na szczęscie żadnej linii nie zerwało. Ostanie lata to co chwila jakieś linie leżą... już chyba wszystkie najgorsze wymienili I Ksawerek nie narozrabiał... ale najbardziej ma wiać dziś po południu... może tak źle nie będzie.

Mówią ze u Was już nie ma zagrożenia tylko północ i środek Polski , u mnie zaczyna byc nieciekawie.
Bogdzia 14:44, 06 gru 2013

Patrycja napisał(a)
A u mnie katastrofa, zimno, brak prądu piec co nie odpala, laptop zaraz padnie! dosłownie makabra

Nie masz napisane gdzie mieszkasz , może na wybrzeżu to tam faktycznie może byc ciężko. Trzymaj się dzielnie.Pozdrawiam.
Bogdzia 14:48, 06 gru 2013

malgorzata_szewczyk napisał(a)
Pozdrawiam z rana Ksawcio mnie uśpił, u nas takie wiatry to normalka halny nieraz mocniejszy. Mam nadzieję że u Was bardzo nie narozrabiał

Jak dotąd nie było źle ale zaczyna byc coraz gorzej . Najbardziej sie martwię o wnusię bo do późnego popołudnia w szkole . Ciężkie chmury wiszą nisko i wiatr coraz mocniejszy. U mnie było już gorzej w styczniu 2007r , lepiej zeby powtórki nie było.
Bogdzia 14:50, 06 gru 2013

malgocha1960 napisał(a)
Witaj Bożenko,u mnie tez wieje okropnie,pół nocy nie spałam od tego gwizdu brzóz,a teraz patrzę tylko czy któras nie wpadnie mi przez okno.

Ja wiem jak strasznie brzmi wiatr w drzewach bo mam las obok. Dziś zmieniłam do spania pokój bo nie da sie spac od strony lasu.Ma sie wrazenie że człowiek leży pod jadącym pociągiem.Trzymaj się Małgosiu i niech jak najpredzej mija ta paskudna pogoda.
elzbieta_g 16:53, 06 gru 2013

Bogdziu jak u Ciebie spokojnie już bo czytam, że nie ciekawie wieje mimo to pozdrawiam
luiza_jakubo... 16:57, 06 gru 2013

Bogdziu.U mnie jest okropnie!!!!!!!!!!!!!!!!
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies